Leírnátok, hogy magán orvoshoz, vagy SZTK -ba jártok terhesgondozásra?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok, hogy hova járnak többen. Köszönöm előre is.2015. jan. 20. 13:23
11/26 anonim válasza:
Magándokihoz jártam mindkét terhességemkor.
12/26 anonim válasza:
Magánrendelésre jártam. Már az első UH vizsgálaton besokalltam a kórházban, amikor már 4 órája ott ültem, és még csak a papiromat sem vették el...mint kiderült, az orvost szüléshez hivták, aki bent volt. Kb 30-an várhattunk ott. Akkor fogadtam meg, hogy lesz saját dokim. :)
13/26 anonim válasza:
SZTK-ba jártam mindkét terhességemnél, ügyeletesnél szültem.
14/26 anonim válasza:
Sztk-ba járok és eddig semmi problémám nincs ezzel.
Szüléshez sem szeretnék orvost fogadni.
De megértem azt is aki magánhoz jár,biztos meg van annak is az oka.
24 hkm
15/26 anonim válasza:
Magánba..az elsővel is és most is..
16/26 anonim válasza:
SZTK-ba és aztán ügyeletesnél szültem és maximálisan meg voltam elégedve.
18/26 anonim válasza:
magánba mert nálunk kritikan aluli az sztk
19/26 anonim válasza:
12. hétig sztk-ba jártam, majd onnantól magánba. a következő terhességemet eleve magánrendeléssel szeretném kezdeni majd.
20/26 anonim válasza:
De nem úgy van, hogy az SZTK a magán mellett is kötelező? Egy másik kérdésre ez volt a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!