Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt valaki aki Dr. Szabó...

Van itt valaki aki Dr. Szabó Kornélhoz játz sztk-s rendelésre terhesgondozásra?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 22. 17:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért?
2014. ápr. 22. 18:18
 2/5 A kérdező kommentje:
Most reggel hívtam az sztk-t , azt mondták ha nem a magánbetege vagyok, nem tud időpontot, adni, és azt sem tudja megmondani előre mikor rendel, ha odamegyek majd kiderül, hogy rendel e és h tud e fogadni. De akkor ezek szerint a sztkban is szinte csak a magánbetegeit fogadja, akkor mi különbség, ha a magánrendelésére megyek? (Terhesgondozás témakörben már feltettem a kérdést, csak nem kaptam választ.) tudnál esetleg ebben segíteni?
2014. ápr. 22. 18:26
 3/5 anonim ***** válasza:
44%
Szia! Ha a szegedi Szabó Kornèlra gondolsz tényleg csak magánúton tudsz bejutni hozzá. Én csak jókat tudok mondani róla, nagyon lelkiismeretes. Ha kell privátban elküldhetem a számát. Szerdán és pénteken van rendelése a Korda utcán. Megjegyzem nagyon sokszor fogadott már úgy a magánrendelőjében is, hogy nem fogadott el pénzt.
2014. ápr. 22. 19:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Na, nekem meg épp nagyon negatív tapasztalataim vannak vele kapcsolatban, én kerülöm, de mindenkinek más jön be, ezt neked kell eldöntened.
2014. ápr. 26. 14:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó válaszoló! Közben az én véleményem is megváltozott Kornélról! Kíváncsi lennék Te miért vagy rossz véleménnyel róla!

Hozzá jártam már egy éve, rendszeresen felkerestem a magánrendelését. Legutóbb egy hete, ugyanis majd leszakadt a méhem és a vérésem sem volt normális. Megvizsgált ugye a pénzt kifizettem. Mondta hívjam ekkor meg akkor és rámnéz, ugyanis vagy korai vagy méhen kívüli terhes is lehetek. Közben sorra jöttek a pozitív tesztek, barnáztam is. Hívtam a megveszélt időpontokban, sorra lerázott hogy ha most azonnal nem érek a terhesgondozóba akkor nem tud fogadni. Szerdán még azt mondta pénteken már tuti lesz ideje. Erre tegnap reggel közölte megint nem jó neki. Nagyot csalódtam, nem viccből kerestem és már bánom vártam napokig. Tegnap elmentem máshoz, talán még nem későn, de kaptam utrot hogy megtartsa a terhességem.

Ha ennyire sokan vannak minek vàllal ennyi embert? Akár méhen kívüli terhességbe bele is halhattam volna. Nagyon felelőtlen volt!

Majd visszamegyek hozzá és elmondom személyesen is a vélemémyemet neki!

2014. ápr. 26. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!