Szerintetek a Dominik vagy a Kevin név szebb? Vagy tudtok szebben?
a fiam Dominik és egyáltalán nem szar név!
szerintem hangzásra is jó, mivel az apjának régi magyar vezeték neve van össze is passzol vele...
Attila! Az én kicsimet is így hívják :)
De ha a 2 közül kell választani, akkor már inkább a Dominik.
A Kevin semmiképp!!
Szia!
Nekem nem tetszik sem a Dominik sem a Kevin.
Az Attila nagyon szép név, de nem vagyok híve annak, hogy a szülők nevét kapja a gyerkőc.
Az én kisfiam Botond. Tetszenek még: Benedek, Hunor, Zolta, Barnabás, Bendegúz, Gellért.
Mindkettő nagyon szép, és nálunk is terítéken vannak (bár nálunk már a harmadik fiú lesz a családban). Bármelyiket választod, jól döntesz! Szerintem ha neked tetszik egy név, ne foglalkozz azzal, mások mit mondanak!
Sok sikert a választáshoz!
Mindkettő szép - lenne, ha pl. Amerikában születne a baba, és valami angol vezetékneve lenne. Ne haragudj, nem akarlak megbántani, de ha meghallom Magyarországon ezeket a keresztneveket, nekem a Kolompár, Orsós stb vezetéknevek ugranak be hozzá kapásból.
Nekem jobban tetszenek pl. az András, Márton, Csongor, Gergő, Botond, Csanád vagy ezek párosításai. Dominikból Dunát lehetne rekeszteni, a Kevin meg valahogy túl "felvágós" nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!