Illik a Nagy vezetéknévhez a Dominik név?
A Nagy névhez szinte minden név illik. :)
Igen, jó név a Dominik.
Nem adok tippeket, inkább belinkelek egy oldalt, nézegesd, ha még bizonytalan vagy! Nekem sokat segített.
Szerintem abszolút!! És nagyon ügyes vagy hogy így csinálod rövid vezetéknévhez hosszú utónév:)
Egyik ismerősömnek most született babája ő pedig Kis Dominik:)
Szerintem nem túl jó mikor ragaszkodnak egy névhez függetlenül attól h illik e a vezetéknévhez. Most mondta egy kismami h a fia Kis Tas Vajk lesz...húú sztem nagyon nem jól hangzik..Kistasli?? :(
szia
a mi családnevünk is nagy, és a dominik nálunk is szerepel az esélyesek között, ha fiu lesz :) söt nekem ez tetszik a legjobban :) de még esélyes a nikolasz és az alexander is
de még csak nemrég tudtuk meg, hogy terhes vagyok, ugyhogy még van elég idönk, hogy eldöntsük... na meg az is lehet hogy kislány lesz a kis jövevény :) akkor meg a timea szabina és a noémi név közül válogatnék :) ja a férjemnek meg ha fiu: trisztán ha lány: linett név tetszik.
nekem ezek kicsit tul szokatlanok mi a véleményed? :)
jo babavárást kivánok nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!