Szerintetek a Dominik vagy a Kevin név szebb? Vagy tudtok szebben?
Figyelt kérdés
2010. febr. 7. 17:32
11/31 anonim válasza:
Nekem a Dominik, az én fiamé Marcell, de nagyon tetszik a Botond és a Ruben.
12/31 anonim válasza:
én a Dominikra voksolok:D azt válasszátok, ami nektek tetszik, ha valakinek nem etszik hát igy járt a Ti gyereketek lesz! a legjobbalat!
13/31 anonim válasza:
Előző vagyok, azt elfelejtettem, hogy a második neve az apukájáé az pedig Tamás. Így később választhat.
14/31 anonim válasza:
Kevin! De tényleg a Ruben is nagyon szép név.
15/31 anonim válasza:
Természetesen Attila legyen.
Ma már nagyon ritka, a teáltalad javasoltak pedig épp tucatnevek. Kevin mellesleg a szomszéd kutyája is... Nem bántásból írom...
17/31 anonim válasza:
Nem attól magyar valaki, hogy hogyan hívják.
A Domi nekem jobban tetszik. :-)
18/31 anonim válasza:
nekem a Benedek és a Ruben a kedvenc nevem.nekem soha se tetszettek a magyar nevek.meg azok már a múlté.amúgy meg azt add ami neked tetszik a legjobban én biztos nem foglalkoznék azzal hogy kinek tetszik és hogy kinek nem az a lényeg hogy nekem jó legyen.ja az meg a halálom ha ugyan az a gyerek neve mint az apjáé nekem az olyan személytelen mintha szegény gyereknek nem lenne egy külön személyisége csak ö a kisss...Attila ..
19/31 anonim válasza:
Dominik,ha fiam lesz ez lesz a neve:)
20/31 anonim válasza:
Kevin!
Az én pocaklakómé Levente:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!