Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dominik vagy Alexander?

Dominik vagy Alexander?

Figyelt kérdés

Ez a két név tetszik és mindkettő megy a vezetéknévhez de nem igazán tudok dönteni együtt meg ugye elég hosszú lenne a két név. A Dominikkal az a gondom hogy elég gyakori mostanában az Alexanderre meg azt mondják hogy kicsit furcsa. Szerintetek?

Köszi a segítséget!

2009. máj. 7. 23:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
39%

igen,ezekben igazad van de te érzed :)

de ha véleményt kérsz: Alex. így egyszerűen. ez nagyon klassz és vagány szerintem.

2009. máj. 7. 23:23
 2/19 anonim válasza:
18%

Szerintem inkább keress más neveket bocsi.

Vagy ha már valami különleges kell akkor legyen Kevin.:)

2009. máj. 7. 23:25
 3/19 Amore ***** válasza:
81%

Alexander nekem jobban tetszik.

Az unokatesóm fiát is igy hivják mondjuk mindenki Alexnek hivja

2009. máj. 7. 23:46
 4/19 anonim ***** válasza:
83%
Nekem az Alexander nevű ismerősömet sokan Sanyizzák - na így már nem tetszik :(
2009. máj. 8. 07:01
 5/19 anonim ***** válasza:
72%
Dominik.
2009. máj. 8. 08:08
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Ne hallgass más véleményére, csak a szívedre! A ti kisfiatok lesz, döntsétek el apával, hogy hogyan szeretnétek szólítani. Az én kisfiam Bendegúz, mi döntöttünk így, a környezetünkben sokan furcsállották (szüleink is), de mára megbékéltek vele és már ők is azt mondják, hogy nagyon illik ez a név hozzá. Mindenkinek más az ízlése és a véleménye, nem fogsz olyan nevet találni, ami mindenkinek tetszik. Az apukája melyiket választaná?

Boldog babavárást!

2009. máj. 8. 08:14
 7/19 anonim ***** válasza:
83%

Kár, hogy nem írtad meg a vezetéknevet, nekem mindenesetre jobban tetszik a Dominik. Ha ez a név tetszik jobban, akkor ne foglalkozz olyasmivel, hogy mennyire gyakori. Gondolom ismersz olyat, aki a te keresztnevedet viseli és mégsem okoz ez neked különösebb lelki megrázkódtatást. :)

További boldog babavárást!

2009. máj. 8. 08:19
 8/19 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem Dominik. Az Alexander magyarul Sándor. A Dominik nagyon aranyos.
2009. máj. 8. 09:10
 9/19 anonim ***** válasza:
79%
Hát nem is tudom.Nekem igazán egyik sem tetszik, de ez csak privát vélemény.Az Alexander nem túl gyakori,de olyan nagyon külföldi.A Dominik, meg gondolj arra hogy egyszer lesz felnőtt is, és az olyan furán hangzik.Akkor már inkább az Alexander, de persze ezt nektek kell eldönteni.Jó névválasztást.
2009. máj. 8. 09:11
 10/19 anonim ***** válasza:
83%

Ha mindenképp a két név közül akartok választani, azt nézd meg, hogy becéznétek, mivel a nap nagy részében majd így fogjátok hívni, hisz elég hosszú nevekről van szó. A Dominikot úgy hallottam Dominak becézik, ami nekem nem tetszik, mert a dominó jut róla eszembe. Az Alexandert meg gondolom Alexnak hívnátok! Próbálj így dönteni!

Nekünk Bianka lett volna a lányunk, de mivel ez 3 szótag, becézni kellett volna...Bia..?! Na hát így már nem jött be, mert mi Biatorbágyot hívjuk Biának, így el is vetettük ezt a nevet!

Sok sikert a választáshoz! ;-)

2009. máj. 8. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!