Dominik vagy Alexander?
Ez a két név tetszik és mindkettő megy a vezetéknévhez de nem igazán tudok dönteni együtt meg ugye elég hosszú lenne a két név. A Dominikkal az a gondom hogy elég gyakori mostanában az Alexanderre meg azt mondják hogy kicsit furcsa. Szerintetek?
Köszi a segítséget!
igen,ezekben igazad van de te érzed :)
de ha véleményt kérsz: Alex. így egyszerűen. ez nagyon klassz és vagány szerintem.
Szerintem inkább keress más neveket bocsi.
Vagy ha már valami különleges kell akkor legyen Kevin.:)
Alexander nekem jobban tetszik.
Az unokatesóm fiát is igy hivják mondjuk mindenki Alexnek hivja
Ne hallgass más véleményére, csak a szívedre! A ti kisfiatok lesz, döntsétek el apával, hogy hogyan szeretnétek szólítani. Az én kisfiam Bendegúz, mi döntöttünk így, a környezetünkben sokan furcsállották (szüleink is), de mára megbékéltek vele és már ők is azt mondják, hogy nagyon illik ez a név hozzá. Mindenkinek más az ízlése és a véleménye, nem fogsz olyan nevet találni, ami mindenkinek tetszik. Az apukája melyiket választaná?
Boldog babavárást!
Kár, hogy nem írtad meg a vezetéknevet, nekem mindenesetre jobban tetszik a Dominik. Ha ez a név tetszik jobban, akkor ne foglalkozz olyasmivel, hogy mennyire gyakori. Gondolom ismersz olyat, aki a te keresztnevedet viseli és mégsem okoz ez neked különösebb lelki megrázkódtatást. :)
További boldog babavárást!
Ha mindenképp a két név közül akartok választani, azt nézd meg, hogy becéznétek, mivel a nap nagy részében majd így fogjátok hívni, hisz elég hosszú nevekről van szó. A Dominikot úgy hallottam Dominak becézik, ami nekem nem tetszik, mert a dominó jut róla eszembe. Az Alexandert meg gondolom Alexnak hívnátok! Próbálj így dönteni!
Nekünk Bianka lett volna a lányunk, de mivel ez 3 szótag, becézni kellett volna...Bia..?! Na hát így már nem jött be, mert mi Biatorbágyot hívjuk Biának, így el is vetettük ezt a nevet!
Sok sikert a választáshoz! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!