Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dominik vagy Alexander?

Dominik vagy Alexander?

Figyelt kérdés

Ez a két név tetszik és mindkettő megy a vezetéknévhez de nem igazán tudok dönteni együtt meg ugye elég hosszú lenne a két név. A Dominikkal az a gondom hogy elég gyakori mostanában az Alexanderre meg azt mondják hogy kicsit furcsa. Szerintetek?

Köszi a segítséget!

2009. máj. 7. 23:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
76%
szerintem Domi:-) Nagyon cuki név, bár tényleg elkég sok van már.
2009. máj. 8. 09:52
 12/19 anonim ***** válasza:
60%
Nekem is a Dominik tetszik jobban. Egyébként én egyetlen Dominikot sem ismerek :-)
2009. máj. 8. 10:10
 13/19 anonim ***** válasza:
68%
Az Alexandert Alexnek fogják becézni, és nekem ez kutyanév. Bocs!
2009. máj. 8. 11:43
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat a vezetéknév egyébként Faragó, és apa is tanácstalan :)!
2009. máj. 8. 12:40
 15/19 anonim válasza:
27%
Nem tudom miért írjátok sokan hogy ,,csak a szívedre hallgass.. a te gyereked " ez igazi is mondjuk , csak a gyereknek később nem mindegy hogy a suliban úgy fogják szólítani hogy "Jeremiás" vagy csak egyszerűen "dani"..szóval 'okosan' ezekkel a különleges nevekkel lehet hogy neked tetszik de a gyerek örök életére gyűlölni fogja,rá is gondolj.
2009. máj. 8. 13:37
 16/19 anonim ***** válasza:
60%

nekem a dominik tetszik jobban.szerintem szep nev. :)

az alexanderröl nagy sändor jut az eszembe... :)

2009. máj. 8. 13:39
 17/19 A kérdező kommentje:
Ne haragudj de már miért lenne annyira különleges a Dominik vagy az Alex??? Elvégre nem Motun vagy Szittya lesz a baba és szerintem nem kell minden gyerkőcnek Sanyinak vagy Daninak lenni az észerű határokon belül! Nekem már van három lányom és az Anett, Nikolett, Hanna neveket kapták. Azomkívűl nyilván rá is gondolok amikor kikérem mások véleményét is.
2009. máj. 8. 17:40
 18/19 anonim ***** válasza:
51%

Ne haragudj, de szerintem mindkét név nagyon csúnya.

A Dominikról a dominó jut eszembe, Alexander az meg tényleg furi kicsit...

2010. márc. 28. 15:00
 19/19 anonim ***** válasza:
nekem spec az alexander sokkal jobban tetszik, de a vezetéknevetekhez kicsit furi...majd írt meg, hogy melyik mellet döntöttetek
2010. júl. 26. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!