Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj ha szinte semmilyen...

Baj ha szinte semmilyen tünetem sincs? 5 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
2008. aug. 20. 15:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem szükség szerű mindenkinél a mellfájás, görcsölés, hányás hányinger!

Barátnőmmel egyszerre lettünk terhesek, míg én a 6. hét óta tp-en vagyok, ő vígan dolgozik a 8. hónapban is, kutyabaja nincs, az első reakciója a terhességre az volt mikor 23. hetesen megmozdult!

Nálam az is a 16. héten már megtörtént, na meg sok minden más is.... :)

2008. aug. 20. 15:22
 2/6 anonim ***** válasza:
A kellemetlenebb tünetek inkább a 6. héttől kezdődnek. De ne akard annyira, hogy legyenek, mert elég szar.
2008. aug. 20. 16:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem baj, bár a 6-7. hét körül jelentkeznek a tünetek. Ha jelentkeznek egyáltalán!

Minden jót :)

2008. aug. 20. 16:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem se nagyon tűnt fel a 7. hétig, mert semmi olyan tünetem nem volt ami utalt volna rá. Pont akkor kezdtem új munkahelyen tehát az sem jutott eszembe, hogy meg kellett volna jönnie....

Azóta már van derék és lábfájás, mellfeszülés, de hányás, hányinger nem is volt.

23 hetes kismama

2008. aug. 20. 17:16
 5/6 anonim ***** válasza:

szia! Én is azért pánikoltam mert nekem sem volt tünetem,de voltam orvosnál és minden ok. eddig. És érdekes módon, most ahogy orvoshoz mentem volt némi émelygés.... Én arra gondoltam, hogy-mivel az elevit tele van B6-tal-csökkenti a tüneteket, bár ez nem biztos. Viszont minden terhesség más.

Szóval ez miatt ne izgulj, én már zokogtam a múlt héten és kár volt..

Jó babavárást!

7 hetes kismama

2008. aug. 20. 19:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek! Boldog babavárást! :D
2008. aug. 20. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!