Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj az ha semmilyen terhességi...

Baj az ha semmilyen terhességi tünetem sincs? Picit aggódok.

Figyelt kérdés

A mensi kimaradás szerint 5 hetes terhes vagyok, tegnap reggel teszteltem pozitívat, második baba. A kislányommal sem volt semmi rosszul lét, de legalább fájt a mellem, most még mellfájdalom sincs. Jelenthet ez valamit?vagy nyugodjak meg.

(Érdekes viszont hogy tegnap megnyomtam a mellbimbóm, és az egyikből előtej jött, a másikból pedig spriccelt a vizes jelegű előtej, ezen meglepődtem)

2011. ápr. 17. 10:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem a kisfiammal nem volt semmilyen tünetem. A teszten kivül semmi de semmi nem utalt arra, hogy terhes volnék...

Viszont az előtej, az egy kicsit korai. szerintem inkább hormonzavarral/magas prolaktin szinttel függ össze, mint a terhességgel.

Viszont ha tüneted nincs, ne aggódj, attól még baba lehet.

2011. ápr. 17. 10:23
 2/7 A kérdező kommentje:
A tejjel kapcsolatban hozzá tenném hogy a kislányom 19 hónapos, 6 hónapos koráig szopcsizott, de mindig mikor megnéztem jön-e még valami a cicimből,jött. Úgy-hogy ezzel tudom csak összefügésbe hozni.
2011. ápr. 17. 10:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem kb. a 9. hétig nem volt semmilyen tünetem a mensi elmaradásán kívül... ne aggódj! Örülj, hogy nem rókázol jobbra-balra! :) Lehet hogy ma van az utolsó "sima" napod! :))
2011. ápr. 17. 10:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Minden terhesség más és más az mert nem vagy folyton rosszul nem jelenti azt hogy bármi gond lenne. Ne idegeskedj boldog baba várást.
2011. ápr. 17. 12:47
 5/7 A kérdező kommentje:

Jaj,köszönöm szépen a nyugtató szavakat, végülis örülök hogy nem vagyok rosszul, mondjuk ki tudja meddig tart ez.

Már csak azt nem tudom eldönteni mikor menjek UH-ra, nem szeretnék túl korán elmenni.

2011. ápr. 17. 13:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem az első babámnál szinte semmi tünetem nem volt :)

Most a második babámat várom, 18 hetes kismami vagyok,

hát ne tudd meg.... :)))) 2 héttel ezelőttig ,jujj!!! :D

Naponta 5-ször látogattam a mosdót... :(

Nincs két egyforma terhesség...Úgyhogy ne aggódj emiatt, biztos nincs semmi baj! :)

Ha biztosra akarsz menni, akkor 6-7. hét körül menj az első uh-ra ott már 100%, hogy látszik a pici sőt, már szívhangja is lesz!!! :D

Nagyon boldog babavárást kívánok!!! :)))

2011. ápr. 18. 08:59
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod,és neked is nagyon boldog babavárást! :)
2011. ápr. 18. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!