Baj az ha semmilyen terhességi tünetem sincs? Picit aggódok.
A mensi kimaradás szerint 5 hetes terhes vagyok, tegnap reggel teszteltem pozitívat, második baba. A kislányommal sem volt semmi rosszul lét, de legalább fájt a mellem, most még mellfájdalom sincs. Jelenthet ez valamit?vagy nyugodjak meg.
(Érdekes viszont hogy tegnap megnyomtam a mellbimbóm, és az egyikből előtej jött, a másikból pedig spriccelt a vizes jelegű előtej, ezen meglepődtem)
Nekem a kisfiammal nem volt semmilyen tünetem. A teszten kivül semmi de semmi nem utalt arra, hogy terhes volnék...
Viszont az előtej, az egy kicsit korai. szerintem inkább hormonzavarral/magas prolaktin szinttel függ össze, mint a terhességgel.
Viszont ha tüneted nincs, ne aggódj, attól még baba lehet.
Jaj,köszönöm szépen a nyugtató szavakat, végülis örülök hogy nem vagyok rosszul, mondjuk ki tudja meddig tart ez.
Már csak azt nem tudom eldönteni mikor menjek UH-ra, nem szeretnék túl korán elmenni.
Szia!
Nekem az első babámnál szinte semmi tünetem nem volt :)
Most a második babámat várom, 18 hetes kismami vagyok,
hát ne tudd meg.... :)))) 2 héttel ezelőttig ,jujj!!! :D
Naponta 5-ször látogattam a mosdót... :(
Nincs két egyforma terhesség...Úgyhogy ne aggódj emiatt, biztos nincs semmi baj! :)
Ha biztosra akarsz menni, akkor 6-7. hét körül menj az első uh-ra ott már 100%, hogy látszik a pici sőt, már szívhangja is lesz!!! :D
Nagyon boldog babavárást kívánok!!! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!