Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37 hetes vagyok, a babam mar...

37 hetes vagyok, a babam mar beilleszkedett kb 3hete, mar vannak josloim is, de meg a pocim nem szallt le vajon minek?

Figyelt kérdés
A levegovetel is eleg nehez meg mindig,foleg este,enni is nagyon picit birok.normalis ez hogy meg nem szallt le a pocim?
2008. aug. 20. 11:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Előfordul, hogy nem száll le a poci, csak az utolsó héten vagy az utolsó napokban. Nekem a 37. héten indult meg a szülés és egyáltalán nem szállt még le a hasam, emiatt ne aggódj. Egyik ismerősömnek viszont szinte teljesen végig a terhesség alatt nagyon lent volt a hasa és azt hiszem ő ki is húzta a 40. hétig pedig azt hittük, hogy hamarabb meglesz a babája. Könnyű szülést kívánok neked! (4 hónapos kislány anyukája)
2008. aug. 20. 12:32
 2/2 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszt.meg arra lettem volna kivancsi,hogy ha nem szall le a has akkor is beindulhat a szules barmikor,de meg is kaptam ra a valaszt.koszonom
2008. aug. 20. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!