Nektek mikor kezdett el nőni a pocakotok? Légyszíves írjatok magasságot és (kezdő) testsúlyt is.
Figyelt kérdés
Én 169 cm vagyok és 74 kg, első terhességemnél alig volt pocakom, most úton a második, úgy szeretném ha most szép nagy gömbölyű pocakom lenne.2015. jan. 14. 17:35
11/15 anonim válasza:
156 centi vagyok, 46,5 kilóval kezdtem. Én a 11. hét körül kezdtem észrevenni, hogy gömbölyödök, a 12. hét vége felé már a családban is mondták, hogy kezd látszani. Most 14 hetes vagyok, a kabát azért ugye még elrejti, de kabát nélkül már nem tudnám letagadni. De én extrém kicsi vagyok, és vékony hozzá, úgyhogy várható volt, hogy nem csak 20 hetesen kezd majd dudorodni :D
12/15 anonim válasza:
163 centi vagyok, 62 kilóval kezdtem. Én a 16. héttől láttam a pocakomat egyértelműen, de ruhában még nem tűnt fel. 22-23. héttől kérdeztek rá idegenek is. Most 27 hetes vagyok, és kabátban most kezd látványos lenni - a héten adták át először a helyet a HÉV-en :))) Most 6 kiló plusznál járok.
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ :). Hát izgatottan várom, nekem mikor fog elkezdeni növekedni a pocim. :) Kicsit olyan lógos a hasam középen... (persze ez nem a baba miatt, hanem amúgy ilyen... )
2015. jan. 15. 13:12
14/15 anonim válasza:
183/75
18. hetet kezdtem, de van, hogy abszolút nem látszik a poci.
Én már látom. ;)
15/15 anonim válasza:
167 cm/57 kg volt a kezdő súlyom. A 15 héten még tök lapos volt a hasam, a 20 héten már levetkőzve látszott, hogy gömbölyödök. A 24 héten még el tudtam takarni bővebb pulcsival, a 27 héttől vették észre egyértelműen azok is, aki addig nem tudták. De nekem végig kicsi hasam volt, 94 cm-s haskörfogattal mentem szülni 39+4 hétre (nem lett kicsi a gyerek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!