Kis cicivel kezdő kismamik, mekkorára nőtt meg a végére?
Figyelt kérdés
Nekem nem volt a legkisebb,de nagy se volt,kicsi formás.Duzzadt már kicsit de mintha megállt volna.Hirtelen megnőtt ekkorára és ennyi.2013. márc. 10. 18:45
1/7 anonim válasza:
Nekem semmit nem nőtt. 70B volt terhesség előtt, közben és szoptatás alatt is. Kicsi, viszont gyönyörű formás maradt, pedig már a 2. gyereket szoptatom
2/7 anonim válasza:
Nekem nem nőtt semmit, csak amikor szoptattam volt tele, nehéz lett és duzzadt. Aztán pont olyan lett ,mint előtte. Kicsi, kerek, de legalább nem lógott meg, nem repedt szét. Fél évig szoptattam.Most megint terhes vagyok, még nincs változás.
3/7 anonim válasza:
75B-s volt minddig,de sok tejem lett hirtelen és 95 D is volt néha,de ált. 90C volt az átlagos....most meg lötyög rajtam a 75B :(((
4/7 anonim válasza:
75 AA-s melltartó is nagy volt, gondolhatod. Lett belőle 75 C-s cici, majd szoptatáskor a C-s is kicsi volt. Aztán összement. Csak egy bőrdarabka maradt. :S Na de most megint növekedésnek indult. :D
5/7 anonim válasza:
Nekem sem nagyon pici, de nem is nagy. Terhesség alatt elég sokat nőtt, aztán szoptatás alatt még nagyobb lett (ha tele volt, hatalmas lett). Viszont mikor abbahagytam a szoptatást, üres, pici, lógós lett... :-( Utána kb. egy év, mire visszaáll a normál méretre.
6/7 anonim válasza:
75B volt,most 90C.
Még szoptatok,nem tudom mennyi lesz utánna.
De örülnék,ha nagyobb maradna :D
7/7 A kérdező kommentje:
Nem is gondoltam,h.van olyan,h nem nő. :-)Szerintem az enyém így marad,szoptatásig legalábbis(ha tudok majd)aztán ez a minimális nem lenne gond ha rajt maradna. :-D
2013. márc. 11. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!