Gyori kyncsbe a 12 hetes uh nal mekkorara mertek a babadat? (Kombi teszthez tartozo uh-nal?
Figyelt kérdés
Nekem 53 mm volt a crl es azt mondtak kicsi h lemerjek.nektek nagyobb volt a baba? Attol tartok h mivel iszomyat csudszasba voltak az uh-al csak lepattimtottak;mivel a baba 12 hetnek megfelelo metetekkel rendelkezett
.. Koszi! Bocsi de telorol irtam
2013. jan. 24. 22:05
1/7 anonim válasza:
Szia! Hát én pont 13 hetes voltam amikor nézték és akkor 63 mm volt. Ki csinálta az ultrahangot? És mit mondott akkor meg kell ismételni vagy mi lesz?
2/7 A kérdező kommentje:
Nevet nEm tudom de nagyon voroS haja volt''igen meg kell Aakoszi a vaLaszt!
2013. jan. 24. 22:28
3/7 anonim válasza:
Én nem hiszem, hogy lerázott amúgy, nagyon dícsérik..
4/7 anonim válasza:
Szia 12+5 hetesen nèztèk 66.9 mm volt a crl.
Üdv 22 hetes km
5/7 cavalli válasza:
Kedves Kérdező! "Maca" volt aki az Uh-t csinálta. Nekem 12+4 naposan 61mm-es volt.Nekem a Nagy Sanyi csinálta az UH-t , azt mondta, nem kicsi és nem is nagy, átlagos méretű a baba. tesóm is 12+4 naposan volt UH-n, neki is ekkora a babája.
6/7 anonim válasza:
Nekem is a főorvos csinálta, de a baba nem úgy feküdt ahogy jó lenne mérni, így még hüvelyin is megnézte... úgyhogy szerintem megtett mindent. Macával csak egyszer találkoztam, még a vérvétel előtt mérte meg. Én mondjuk nem vagyok elájulva tőlük, ahhoz képest amennyire dícsérik..
7/7 A kérdező kommentje:
én sem....ha tehetném biztos nem mennék újból hozzájuk!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. jan. 28. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!