Kezdő vagyok. Májusi babának érdemes hálózsákot és pólyát venni?
Nekem júniusban született a babám és használtam pólyát is hálózsákot is. A pólyát már a kórházba bevitettem a férjemmel,mert állandóan hideg volt a kis lába, meg az újszülöttnek meleg kell:-) De nem használtuk sokáig, tehát, ha nincs vagy nem kaptál vkitől, akkor szerintem ne vegyél.
Viszont a hálózsák nagy kincs. Az első pillanattól kezdve abban aludt a babám, soha nem kellett attól félnem ,hgy kitakarózik, vagy az arcára "dolgozza" a takaróját. Még most is abban alszik, pedig már 2,5 éves:-) Erre mindenképpen érdemes beruházni.
A nappali alvásokhoz, meg az egyik nagymama kötött egy takarót, ez meleg is, lukacsos is, ha esetleg az arcára kerül, akkor is kap levegőt.
Remélem segítettem, sok sikert a kisbabához!!:-)
Köszi a válaszokat!
Jó babázást nektek :-)
Volt mind a kettő, szintén májusi fiamnak. A pólyában üvöltött, mint a sakál, így nem haszáltuk. Elég hamar elkezdte körbejárni a kiságyat, de a hálócsákba belegabalyodott így folyamatosan fent voltunk. Én a kicsit vastagabb rudira szavazok alvásnál plusz max egy textil pelus. Nálunk ez jött be.
Esetleg pólyát tényleg kérhetnél kölcsön, hálózsákot meg egyet vehetsz olcsóbban (börze, vatera stb) és ki tudod próbálni aztán ha bejön veszel még, ha nem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!