Nektek mikor kezdett el nőni a pocakotok? Légyszíves írjatok magasságot és (kezdő) testsúlyt is.
172 cm vagyok és 72 kilósan kezdtem a várandósságokat.
Az első babánál alig volt pocakom szintén, mikor szülni mentem simán 6 hós terhesnek nézett a doki, a kiskönyvvel tudtam csak igazolni magam, mert nem hitt nekem.
Második babánál kb 20. hét környékén azért már kezdett meglódulni a pocim, gondolom lazábbak voltak a szalagok-szövetek, bár még így se lett túlontúl nagy hasam.
De hidd el: minél kisebb, annál kényelmesebb...! :)
Szia.
166 cm,57 kg-al kezdtem.
Első terhesség és kb 18-19. héten kezdett valami látszani.
Most 24 hetes vagyok és már kabátban is jól látható.
Azt mondják már most nagyobb mint az átlagé ennyi idősen.
A 14. hétig nem híztam semmit,most meg már 9 kg + van rajtam.
Valószínűleg a végére strandlabdát fogok cipelni :)
163 cm és 63 kg!
20 hetesen még nem mondták meg,de 24.héttől már szép gömbölyű pocakom volt:) A végére nem lett nagy,hanem inkább olyan magazinos pocak..
7-es vagyok.
Még annyi,hogy pedig híztam ám 15 kg-ot.. :/
163 cm, 48 kg.
A 12. héten már látszott, hogy gömbölyödik az addig lapos hasam. 16. héttől már kivehető volt, hogy babás poci. Végére elég nagy lett, de nem bántam, mert tökéletesen gömbölyű lett, akár egy kosárlabda, csak nagyobb. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!