Megérzés hogy beteg vagy "csak" félelem?
Jel nem mutat hála istennek arra hogy beteg a babám.De gyakran eszembe jut és félek.
Pl. Mellső falon van a lepényem és félek hogy leválik. Stb. 27hkm
A mellső fali lepény miatt nem aggódj, nekem az ikreknél az egyikőjük lepénye volt így, semmi baj nem volt a terhesség alatt, nem lettek koraszülöttek, és egészségesek.
A félelem természetes egy pontig, de ha ez ennyire végigkíséri a terhességed, érdemes lenne egy szakemberrel megbeszélned.
Az égadta világon semmi jelentősége, hogy elöl, vagy hátul tapad-e a lepény. A fő, hogy ne a méhszájon legyen, egyébként hót mindegy. Minden kismamában vannak félelmek, ez normális egy pontig, de talán te már túl vagy egy ponton. Beszélj az orvosoddal a félelmeidről, hátha elmúlik, ha megnyugtat, hogy rendben van a baba.
23 hkm
Ha nincs a méhszájon, akkor NE aggódj!
Nekem is mellső falon tapadt és semmi nem történt.
Nincs jelentősége ennek. Nyugi :)
Hmm. Lassan egy éves a babám. A kérdés után 2-héttel megszületett. Tisztázatlan okok miatt.
Tehán nem mindig pszichológus... igen is éreztem hogy valami történni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!