Merjek második babát vállalni?
Szia! Nekem a dokim azt mondta annak idején, hogy ha szeretnénk második babát, hagyuk el a szopit, kicsit pihizzen a szervezetem és utánna vágjunk bele.
Én is 1,5 évig szoptattam, de nálunk a fiam már nem igényelte a végén, nekem nehezebb volt lelkileg abbahagyni mint neki.
Most várjuk a másodikat, 3,5 év lesz köztük, még ez is ideálisnak mondható.
Szerintem várhattok még, had szopizzon az a kislány ha annyira ragaszkodik hozzá!
27h kismama
Sziasztok!
Köszönöm, hogy írtatok!
Normális esetben mindenképpen várnék, mert minden amellett szól(na). Egy óriási kivétel van: ez pedig a korom. 36 éves vagyok. A párom 50 lesz idén. Bár a kislánykám elsőre "sikerült", ki tudja, hogy a második esetben is lesz e ekkora szerencsém??? Szóval ezért vagyok ennyire kétségek között.
Várom a tapasztalatokat továbbra is. És köszönöm!
Második vagyok. Ez esetben az én véleményem az, hogy a korod miatt ne várjatok!
Nemrég volt egy tvműsorban ez a téma és a nőknek 30 felett évről évre csökken az esélye a teherbeesésre, mert fogynak a petesejtjeink az idő előrehaladtával, mind mennyisére, mind minőségre romlanak.
Az idő előrehaladtával nagyobb a kockázati tényező is.
Ne várjatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!