Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mittol faj a hasam alatt? Mar...

Mittol faj a hasam alatt? Mar a 6-ik honapban vagyok.

Figyelt kérdés
Mostanabba sokszor szurodik a hasam alatt,es neha olyan mintha a kis pocilakom a huvelyemet rugdosna,ami egy kicsit kellemetlen erzes.Es neha a hasam kisebb mint szokot,ez mittol lehet?Veszitettem a magzatvizbol vagy mi?
2010. febr. 6. 13:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Fészkelődik a baba, és ez a mamának néha kellemetlen. Aztán egyre többször, és egyre erősebb fájdalmat okoz. Amiket leírtál, az mind mind normális. :o) Még "különb" dolgok is jöhetnek majd hozzá... Egyébként azt érzed, hogy a méhszájadat nyomkodja. A hasad mérete, no az szerintem csak optikai csalódás, hogy kisebb lenne. Mondjuk az előfordulhat, hogy csökken a magzatvíz mennyisége, de valószínűleg ez nem okoz semmilyen gondot, és ezt az UH vizsgálatokon nézik is...

Jó várakozást neked és hajrá, a harmadik trimeszter a legfaramucibb!

2010. febr. 6. 13:36
 2/5 A kérdező kommentje:

Nekem a kis lurko mar a masodik,de a lanyom nem okozott nagy fajdalmat.

Elvezem minden percet ahogy rugdalozik,megha faj is csak ne gatolna a hazimunkaba.Sokszor csak ugy jo ha fekszek.Szerintem a hasam azert is valtozik mivel a pinduri mas-mas pozokban uszkalgat:)Na csak jojjon ki,majd megcincalom :))))

2010. febr. 6. 13:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! A szeméremcsont is fájhat már ilyenkor.
2010. febr. 6. 13:44
 4/5 anonim ***** válasza:

A második terhességemmel én is sokkal több kellemetlenséget tapasztaltam, mint az elsőnél. (Nem akartalak megijeszteni, de akkor már le merem írni, mert gyakorlott vagy :o) Nekem végén a combtőnél az izmaimat is annyira nyomta, hogy viszonylag gyakran összecsuklottak a lábaim, és elestem, a méhszáj rugdosás olyan kellemetlen tudott lenni, hogy álmomból felkiáltottam... Nekem épp hogy túl sok volt a magzatvizem, ezért irtó kemény volt a hasam, és valahogy egyre "kockábbnak" tűnt.

Nekem bejött az, hogy kint is sokkal élénkebb babát kaptam, mint az első gyerekemmel. Majd kiderül, hoyg nálatok is így lesz-e.

2010. febr. 6. 14:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Ur Isten,ilyenek is vannak?jobb ha mankot kotok a labamra:)Barmi johet csak szuljem meg egeszsegesen,es ne legyenek utollag problemak.
2010. febr. 7. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!