A babám 6-7 hetesnek felel meg pedig 10 hetes és nagyon gyenge a szívhangja. Volt már valakinek hasonló?
Figyelt kérdés
Tegnap éjszaka annyira begörcsöltem hogy sírtam a fájdalomtól, bementünk a kórházba. Nagyon gyenge a szívhangja, 6-7 hetesnek felel meg. 40% hogy megmarad (nem tudom hogy számolták ki) :(( Volt már valakinek hasonló? Megmaradt a baba? Nem szeretném elveszíteni őt. Legközelebb kedden megyek uh-ra.2015. jan. 10. 16:08
1/14 anonim válasza:
Ezelőtt mikor voltál uh-n?
Akkor mennyi idősnek mondták a babát?
2/14 A kérdező kommentje:
Ezelőtt dec.29-én voltam uh-n. Akkor 9 hetes voltam.
2015. jan. 10. 16:32
3/14 anonim válasza:
Értem, hogy annyi voltál, de a babádat hány hetesnek mondta az orvos a méretei alapján?
4/14 A kérdező kommentje:
Azt mondta hogy 9 hetes vagyok és a babával minden rendben. Október 27-én jött meg utoljára, ha jól számolom tényleg 10 hetesnek kéne lennie
2015. jan. 10. 18:53
5/14 A kérdező kommentje:
A méretét nem mondta
2015. jan. 10. 18:55
6/14 anonim válasza:
29-én 9 hetesnek látta a babádat, most meg 6-7 hetesnek???
Ez a baba visszafejlődik?
7/14 anonim válasza:
Borzasztó érzés lehet. Sajnos érdemben nem tudok semmit mondani. Ilyet még soha nem hallottam, hogy visszafejlődik egy baba, amikor még van szívhangja. Nagyon sajnálom, hogy ilyen izgalmakon kell átmenned.
8/14 anonim válasza:
Esetleg arra tudok gondolni, hogy a 9 hetet egy másik orvos mondta az utolsó mensi alapján számolva, és a 6-7 hetet pedig megint egy másik orvos a baba mérete alapján.
Hány naposak a ciklusaid? Létezik, hogy a ciklus 35. napja körül volt ovud? Mert akkor lehetséges 3 hét eltérés.
9/14 A kérdező kommentje:
Igen, másik orvos mondta.
A ciklusaim 28 naposak.
2015. jan. 10. 21:24
10/14 anonim válasza:
Nekem is oktober 27-en volt meg utoljara a menstruaciom, es ma vagyok 11 hetes! Szerintem probalj megnyugodni es vard meg a keddi Uh-t. Lehet valamit elszamoltak a korhazban. Remelem minden rendben lesz veletek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!