Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt már valaki hasonló...

Volt már valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kisbabát szeretnénk a férjemmel, nyáron össze is jött, de a 10. héten missed ab-ra diagnosztizáltak és vége lett. Nagyon rosszul éreztük magunkat, mert nagyon vágytunk a kisbabára és nagyon fájdalmas dolog volt. Most újra össze jött, a számítások alapján 4 hetes és 5 napos a terhesség, de az előző kudarc miatt tele vagyok kételyekkel, csak remélem,hogy minden rendben van. Majd 3 hét múlva megyünk az első ultrahangra, mert azt ajánlották.

Volt már valakinek ilyen? És a másodikkal rendben volt minden?

2015. jan. 2. 20:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Gratulálok. Mi egy nappal vagyunk fiatalabbak. Előtte 11 hetes picinket vesztettük el. Én is izgulok mint te. Kívánom hogy minden rendben legyen.
2015. jan. 2. 21:21
 2/8 zigzag11 ***** válasza:
Szerintem ne izgulj, elég gyakori, hogy az első "elmegy", állítólag több mint 20 %. Velünk is ez történt, rá 4 hónapra maradtam újra terhes, és zavartalan terhesség volt, de nekem rögtön adtak Utrogestant, 2x2-t. Engem is a 7. hétre rendelt vissza uh-ra, mert addigra már biztosan kell szívhangnak lenni, addig a petezsákot nézegetni és aggódni szerintem felesleges.
2015. jan. 5. 13:26
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató szavakat! Nekem nem mondott a doki semmit arról hogy ha újra összejön akkor kellene e bármit is szednem. De már sok helyen hallottam erről. Egyenlőre csak a vitaminokat szedem, aztán majd meglátjuk mit mond a doki.
2015. jan. 5. 16:55
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia,

biztatnálak egy kicsit: nekem tavaly februárban volt 9 hetesen missed ab, ikreket vesztettem el. Most pedig 12+5 hetes vagyok, túl a genetikai ultrahangon, minden a legnagyobb rendben, a baba aktívan mocorog, értékei tökéletesek :)

Én egyébként nem kaptam hormonpótlást automatikusan, ugyanis az előző terhesség is elhalás volt, nem volt se görcs, se vérzés, se barnázás, semmi, csak UH-n láttuk, hogy ez így nem jó :( Viszont ebben az esetben egyértelműen nincs hormonprobléma, így nem kaptam pótlást, nem is kellett, most se volt még csak egy pötty sem, teljesen problémamentes vagyok idáig.

Szóval nyugi, nem vagy egyedül, sajnos előfordul ez a dolog, de abszolút nem zárja ki az egészséges babát, nem jellemző, hogy ismétlődne :) Drukkolok nektek, majd ha van kedved, írd meg, mi volt!

2015. jan. 10. 18:26
 5/8 A kérdező kommentje:
Utolsó nagyon szépen köszönöm!ilyenkor mindig jobban érzem maga.24 ére kaptam időpontot uhra, idáig nem érzek semmi roszat, szerintem minden rendben van, vagyis remélem. Holnap leszünk 6 hetesek. Neked gratulálok és boldog babavárást. :)
2015. jan. 11. 08:20
 6/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Gondoltam írok, holnap megyünk az első ultrahangra, nagyon izgulok , de tuti minden rendben, vasárnap lesz 8 hetes a baba.
2015. jan. 23. 17:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia, drukkolok nektek, majd írd meg, mi volt :) 4-es
2015. jan. 23. 17:50
 8/8 A kérdező kommentje:
Ma voltunk az első ultrahangon, minden rendben van, látuk és hallottuk ahogy dobog a pici szive. Nagyon boldogok vagyunk. :) és ti, hogy vagytok? Én keményen küzdök a hányigerrel, ami egész nap van szinte, főként ha nem alszom ki magam.
2015. jan. 24. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!