Volt már valaki hasonló helyzetben?
Sziasztok! Kisbabát szeretnénk a férjemmel, nyáron össze is jött, de a 10. héten missed ab-ra diagnosztizáltak és vége lett. Nagyon rosszul éreztük magunkat, mert nagyon vágytunk a kisbabára és nagyon fájdalmas dolog volt. Most újra össze jött, a számítások alapján 4 hetes és 5 napos a terhesség, de az előző kudarc miatt tele vagyok kételyekkel, csak remélem,hogy minden rendben van. Majd 3 hét múlva megyünk az első ultrahangra, mert azt ajánlották.
Volt már valakinek ilyen? És a másodikkal rendben volt minden?
Szia,
biztatnálak egy kicsit: nekem tavaly februárban volt 9 hetesen missed ab, ikreket vesztettem el. Most pedig 12+5 hetes vagyok, túl a genetikai ultrahangon, minden a legnagyobb rendben, a baba aktívan mocorog, értékei tökéletesek :)
Én egyébként nem kaptam hormonpótlást automatikusan, ugyanis az előző terhesség is elhalás volt, nem volt se görcs, se vérzés, se barnázás, semmi, csak UH-n láttuk, hogy ez így nem jó :( Viszont ebben az esetben egyértelműen nincs hormonprobléma, így nem kaptam pótlást, nem is kellett, most se volt még csak egy pötty sem, teljesen problémamentes vagyok idáig.
Szóval nyugi, nem vagy egyedül, sajnos előfordul ez a dolog, de abszolút nem zárja ki az egészséges babát, nem jellemző, hogy ismétlődne :) Drukkolok nektek, majd ha van kedved, írd meg, mi volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!