Valakinek volt hasonló?
Figyelt kérdés
Ma a 12. Heti uh az orvos az mondta hogy a picinek vastag a nyaki redője és repedéses töréses a gerince? Ez szerintetek mit jelent?2014. dec. 29. 14:57
1/17 anonim válasza:
A vastag nyaki redő az fejlődési rendellenességre utal (Down-szindróma), a gerincnek nem tudom , hogy köze van -e hozzá vagy az esetleg még valami másra utal.
3/17 A kérdező kommentje:
6,3
2014. dec. 29. 15:40
4/17 anonim válasza:
Huh, ha jól emlékszem 3mm-ig jó.
5/17 A kérdező kommentje:
Igen addig jó :(
2014. dec. 29. 15:55
6/17 anonim válasza:
Nem értem miért nem tudják mondani maguktól a dokik hogy mi van. Miért hagyják idegeskedni a kismamákat.
7/17 anonim válasza:
Mit mondott az orvosod, mi a következő lépés?
Nyugodtan menj vissza hozzá, és kérdezz rá mindenre! Jogod van ahhoz, hogy teljeskörű tájékoztatást kérj!
8/17 A kérdező kommentje:
Genetika vizsgálatra küldött azt mondta ott tájékoztatnak
2014. dec. 29. 16:05
9/17 anonim válasza:
Igen, ezt én sem értem egyébként: bármilyen tanács nélkül így elengedni egy kismamát... elég érdekes. Főleg, hogy neki hivatalból rögtön tovább kellett volna küldenie téged a genetikai tanácsadóhoz.
10/17 anonim válasza:
Ja, hát akkor a kötelességét megtette. Lehet, hogy nem akart addig feleslegesen stresszelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!