Elmúltam 12 hetes terhes. Meddig kell még szedni a Duphastont?
Figyelt kérdés
A dokim szerint a 16-20 hétig is szedhetem, de közbe mindenki más azt mondja, hogy csak az első három hónapba kell. Lesz valami bajom, ha tovább szedem?2008. aug. 19. 17:35
1/4 anonim válasza:
Alapesetben az első 3 hónapban kell, de indokolt esetben, ha a doki szükségét látja, akkor további szedését előírhatja..baj nem lesz semmikép nem adná tovább!
Én ugyanígy tovább szedtem az utrogestant és a bromocriptint, mert indokolt volt. Ennyi. Ne aggódj, szedd be szépen, mert a magzat elhalását akadályozza meg!
2/4 anonim válasza:
Én is szedem,nekem azt mondta az orvosom,hogy a 14.hétig.Ha az orvosod mondta,ne aggodj.De ha ezen izgilsz,kérdezz meg más dokit.De csak tudja a dolgát.
3/4 anonim válasza:
Én is szedtem a 15-dik hétig, egészséges fiam született.
4/4 anonim válasza:
Nekem a 12. hétig mondta. Indoka: eddig "mesterségesen" termelődött a sárgatesthormon, ami a kilökődést meggátolja, de a 12. héttől átveszi ezt a funkciót a méhlepény. Tehát totál felesleges szedni tovább. De ha te megnyugszol attól, hogy szedsz valamit, akkor még szedheted, igaz nem használ már semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!