Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10 hetesen miert nincs pocakom?

10 hetesen miert nincs pocakom?

Figyelt kérdés
masodik baba
2015. jan. 9. 12:10
 1/7 anonim ***** válasza:
MErt a babád 3.5 cm.
2015. jan. 9. 12:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Mert a méh a 16. héten éri el azt a méretet, hogy a szeméremcsont fölött van már a teteje. A csontot pedig addig értelemszerűen nem tudja kidomborítani.
2015. jan. 9. 12:13
 3/7 A kérdező kommentje:
ha a hatamon fekszek besullyed a hasam
2015. jan. 9. 12:15
 4/7 anonim ***** válasza:

Miért az elsőnél már volt ilyen idősen?

Nekem is második és a 17. héten a nyaralási fotókon bikiniben nem látszik.

Utána kezdett ugrásszerűen nőni. Most 32. hetesen 105 cm a "derekam". :-)

2015. jan. 9. 12:17
 5/7 anonim ***** válasza:

Könyörgöm, alap anatómia. A hasad része a medencéd is. Ami besüllyed, az felette van. Láttál már legalább alap anatómiai ábrát?

[link]

Tessék, 12 hetes terhesség így néz ki, ha már általános iskolában kimaradt.

2015. jan. 9. 12:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem 9 hetesen már van pocakom. Igaz, 3. terhesség.

Az is igaz, hogy ilyenkor még nem a baba méretéből adódik (mert sokan szeretnek azzal jönni, hogy ilyenkor még milyen kicsi a magzat), hanem a vér- és vízbőségtől. De az alhasam már kezd kidudorodni. (Hozzáteszem, egy dekát nem híztam eddig, tehát nem attól van.)

Az első terhességnél nekem is csak a 12. héttől kezdett látszódni.

2015. jan. 9. 12:48
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

"Mert a méh a 16. héten éri el azt a méretet, hogy a szeméremcsont fölött van már a teteje."

Már megint ez a bődületes baromság. Bocs, nem akarlak megbántani, de ez egy akkora hülyeség, és olyan gyakran látom itt a fórumon válaszokban, hogy már nem bírtam ki. Annyi a különbség, hogy van, aki 12, van, aki 14 és van, aki 16 hetet ír. Na mindegyik hülyeség.

Tudjátok hol van a szeméremcsontotok? Segítek: a vénuszdomb alatt, a csikló fölött közvetlenül. A méh NINCS alatta, max. egy része, még alapesetben is fölé ér a teteje, nemhogy a terhesség alatt megnövekedett állapotban. Gondoljatok már arra, hogy például a 12 hetes ultrahangot a bugyi vonala fölött csinálják. Ha a méhetek a szeméremcsont vonalában, vagy alatta lenne, szerintetek mit lehetne ott látni? Semmit.

Aki nem hisz nekem, nyugodtan keressen a neten egy képet, szépen lehet látni, hogy a szeméremcsont (latinul symphisis) hol helyezkedik el, és ahhoz képest hol van a méh egy 12 hetes terhességnél. Én tanultam anatómiát, de amúgy az orvosomtól is megkérdeztem, hogy most én vagyok-e a hülye, és nem. Meg is mutatta 8 hetesen, hogy hol a méhem. Érdekes, a teteje bőven a bugyim fölött volt. Egyébként 12 és fél hetes vagyok, első babával, és nekem látszik már, kb. egy hete dudorodik ki látványosan. Nagyon vékony vagyok, nagyon lapos hassal, így feltűnő.

Kérdező, 10 hetesen többedik baba se mindenkinek látszik még, kb 2-3 hét múlva valószínűleg fog.

2015. jan. 9. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!