22 hetesen kislánnyal elég kicsit a pocakom, az nem baj?
Szia :-) semmi gond!
Nekem még most is sokan megkérdezik valóban kismama vagyok e, mert nem látszik pedig 24 hetes vagyok.
És a has körfogat sem mérvadó...
Nekem pl most ebéd után jóllakva 94cm.
Boldog babavárást :-))
No, most én is lemértem, mert nekem is mindig azt mondják, hogy milyen kicsi.
21 hetes vagyok és 85 centi. Valószínű, hogy kislány, talán ezért is lehet. A terhestornán a velem ugyanabban a hétben járó kismamának nagyobb pocakja van, ő fiút vár.
Feszülősebb ruhában már látszik egy kis dudor nálam, de bővebb fölsőben pl. még nem észrevehető. De ez attól is függhet, hogy én alig vagyok 150 centis és 50 kg, a férjem is alacsony, 165 centi. Nem hinném, hogy nagy babára kéne számítanunk. Bár az is igaz, hogy az igazi pocakosodás még csak ezután jön :)
Az Uh-n egyébként azt mondták, hogy tökéletesen fejlődik, a hetekhez képest megfelelően, érzem is, hogy mocorog, szóval nem aggódok.
A has körfogata nem mérvadó, nekem most 24 hetesen még bőven 90 alatt van.
Ha az UH-on mindent rendben találtak, akkor nincs miért aggódnod.
És persze attól is függ hol tapadt a baba ;-)
Nekem hátsó fali, mélyen tapadó.
Ezért sem szembetűnő :-)
UH-on nézesd meg, hogy nincs-e kevesebb magzatvized!
Ha OK, akkor minden rendben.
Köszönöm szépen nektek!
19 hetes genetikai uh-on azt mondták a magzatvíz átlagos,"a lepény a hátsó falon tapad jó helyen" ennyi van még a papíron.
Köszönöm a képeket is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!