Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 22 hetesen kislánnyal elég...

22 hetesen kislánnyal elég kicsit a pocakom, az nem baj?

Figyelt kérdés
A pocakom körfogata csak 90 centi. lehet hogy nem is vagyok annyi hetes és elszámoltak valamit? A baba amúgy nagon aktív rúg,mozog minden :) Csak emiatt aggódom kicsit.
2014. jún. 18. 13:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hű majd csak ez után fog igazán nőni. Nekem a legtöbbet a 30. hét után nőtt...35 hetesen azt hittem már nem lehet nagyobb, most 38 hetesen még nagyobb szóval szerintem ne aggódj, 16-18 hétig nekem is alig látszott valami, ha találok linkelek neked képet.
2014. jún. 18. 13:15
 2/12 Roberta77 ***** válasza:

Szia :-) semmi gond!

Nekem még most is sokan megkérdezik valóban kismama vagyok e, mert nem látszik pedig 24 hetes vagyok.

És a has körfogat sem mérvadó...

Nekem pl most ebéd után jóllakva 94cm.

Boldog babavárást :-))

2014. jún. 18. 13:16
 3/12 anonim ***** válasza:

No, most én is lemértem, mert nekem is mindig azt mondják, hogy milyen kicsi.

21 hetes vagyok és 85 centi. Valószínű, hogy kislány, talán ezért is lehet. A terhestornán a velem ugyanabban a hétben járó kismamának nagyobb pocakja van, ő fiút vár.

Feszülősebb ruhában már látszik egy kis dudor nálam, de bővebb fölsőben pl. még nem észrevehető. De ez attól is függhet, hogy én alig vagyok 150 centis és 50 kg, a férjem is alacsony, 165 centi. Nem hinném, hogy nagy babára kéne számítanunk. Bár az is igaz, hogy az igazi pocakosodás még csak ezután jön :)

Az Uh-n egyébként azt mondták, hogy tökéletesen fejlődik, a hetekhez képest megfelelően, érzem is, hogy mocorog, szóval nem aggódok.

2014. jún. 18. 13:24
 4/12 anonim ***** válasza:

A has körfogata nem mérvadó, nekem most 24 hetesen még bőven 90 alatt van.

Ha az UH-on mindent rendben találtak, akkor nincs miért aggódnod.

2014. jún. 18. 13:24
 5/12 Roberta77 ***** válasza:

És persze attól is függ hol tapadt a baba ;-)

Nekem hátsó fali, mélyen tapadó.

Ezért sem szembetűnő :-)

2014. jún. 18. 13:27
 6/12 anonim ***** válasza:

Nekem is kislány, sajna 22 hetes képem nincs ez a 25. hét környékén készült:

[link]

Ez a 33. hét környéki:

[link]

Ez a jelenlegi 39. hét:

[link]

nekem is hátsó fali egyébként ha ez jelent valamit, kellemes babavárást! :)

2014. jún. 18. 13:41
 7/12 anonim ***** válasza:

UH-on nézesd meg, hogy nincs-e kevesebb magzatvized!

Ha OK, akkor minden rendben.

2014. jún. 18. 13:59
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen nektek!

19 hetes genetikai uh-on azt mondták a magzatvíz átlagos,"a lepény a hátsó falon tapad jó helyen" ennyi van még a papíron.

Köszönöm a képeket is :)

2014. jún. 18. 14:40
 9/12 anonim ***** válasza:
nekem a második lánnyal kb. 6-7 hónapos korban volt akkora a hasam mint az első lánnyal 4 hónaposan, semmit nem jelent a has nagysága.
2014. jún. 18. 14:40
 10/12 anonim ***** válasza:
Utolsónak: Ha baj van, igenis sokat jelent a has nagysága, és az, milyen ütemben növekszik! Nem a levegőbe beszélek.
2014. jún. 18. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!