Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38 hetesen plusz egy 7 éves...

38 hetesen plusz egy 7 éves kislánnyal ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
nagyon nagyon rosszá vált a kapcsolatom a gyerekek apjával itt állok szülés elött és még azt is bánom hogy élek.a gyerekeimet imádom és várom de tudom egyedül nembirnám őket miből hogyan hol felnevelni a kapcsolatom viszont teljesen elaposodott és eltávolodtunk egymástol nincs is kedvem még rá nézzni se de nemtudok hová menni nem is beszélünk régóta egy szót se egymással mit évők lennétek ilyen helyzetben?törödjek bele és 28 évesen éljem igy le az életem vagy utazzak haza anyámnyakára aki a rokkant nyugdijábol se jön ki a jelzáloggal terhelt házába 2 gyerekkel??
2010. máj. 11. 09:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én egyáltalán nem ebben a helyzetben vagyok, de belegondolok, hogy mit tennék. Tehát:

Maradnék egyelőre a férjemmel, nem terhelnék senkit és próbálnám kideríteni, hogy mi lehet az oka annak, hogy a férjem megváltozott. Talán konkrét oka van annak, hogy kifordult magából, amit még vissza lehet fordítani, hisz feltételezem, egykor még szerettétek egymást ... A régi férjedet, gondolom, még akarod. Ha a próbálkozásaid eredménytelenek, és ő keményen ellenáll, akkor néhány hónap múlva, amikor a "jövevény" is erősödik, akkor elkezdenék új kapcsolat után nézni. Akár neten is. És amikor egy új, komoly kapcsi kibontakozni látszik, leköszönnék. Ez bár nagyjából egy év átfutási idővel valósítható meg, de ennél okosabb nem jut eszembe.

Ja! Mihamarabb - leghamarabb ugye 2 év múlva - próbálj olyan egzisztenciát kiépíteni, hogy ne függj egy férfitól. Lehet, hogy kedves férjed is ezt a helyzetet lovagolja most meg.

Jó egészséget!

2010. máj. 11. 09:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia, én egy gyerekkel maradtam egyedül, és ha nem tudtok már beszélgetni sem és éltek egymás mellett mint két idegen..akkor ennek a kapcsolatnak már vége van..végül is társas magányban élsz, de piszok fiatal vagy!!!! Én miután elváltam társkeresőn ismerkedtem, és tudd meg, rengeteg férfi van aki nagyon szívesen alakít ki kapcsolatot gyermekes anyával..soknak nincs gyermeke és akar, és nem bánja ha másét kell nevelnie. Nekem szerencsém volt.Egy csodálatos emberrel hozott össze a sors, aki könnyebbé tette az életünket és imádja a gyermekemet, és az is őt, már apának is szólítja, és közös babát tervezünk..nálad is csak az idő segít, először szülj meg, és bírd ki még egy picit ebben a kapcsolatban, ne menj haza anyud nyakára, és közben amíg nő a kisebbik baba, nyílj ki a világ felé, járj nyitott szemmel, keress, ha más nem társkeris oldalakon, érezd magad újra nőnek, aki kell valakinek,,lelkileg nagyon jót tesz, nem azt mondom, hogy hú egyből randik stb..az majd alakul és ezalatt a társad is észreveszi majd rajtad, hogy kivirúltál és lehet észbe kap és megoldódik minden és olyan lesz mint régen..vagy a másik lehetőség..légy titokzatos, ne slamposodj el, legyenek titkos dolgaid, új frizura, új ruha, bármi légy közömbös te is a pároddal..ez majd elkezdi bosszantani és gondolkozásra készteti..próbálj meg minél többször porgramot szervezni persze majd szülés után és ha megerősödsz, jön a nyár..ne gubózz majd be a házba..egy idő után észreveszi a párod, hogy nem vagy te rászorulva..emellett anyagilag már most kezdj el gondolkozni, hogy mi lesz ha egyedül maradsz..gyerektartás..családi pótlékok..kiszámolod..osztassz szorzol..megélek én ennyiből?? Nem..akkor mit is tudnék kezdeni..??..pl árulj interneten..otthonról kényelmesen..menj turiba vegyél jó minőségű bébiruhákat, pólokat, táskákat először pici befektetéssel vagy bármit aminek keletje van..és duplázd meg az árát, kínáld vaterán, teszveszen..és házhoz jön a pénz kicsi munkáért..én is ezt teszem..havi száz simán összejön..hetente egyszer meg elpostázom azokat amiket rendeltek és a befolyt pénz egy részéből újra feltöltöm a készletet..nagyon sok sikert kívánok neked..
2010. máj. 11. 10:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én megpróbálnám rendezni a dolgokat.Valami oka csak van hogy eltávolodtatok egymástól.Ha nem beszélgettek el egymással akkor magától nem fog rendeződni a helyzetetek.Ha meg végleg elromlottak a dolgok akkor kompromisszumot kötnék a gyerekek apjával mert neked egy újszülöttel elhurcolkodni nem ésszerű.Próbáljátok meg rendezni ezt a helyzetet a gyerekek miatt is!Sok erőt és jó egészséget kívánok :)
2010. máj. 11. 10:04
 4/4 A kérdező kommentje:
arik vagytok hogy irtatok sajnos azthiszem a helyzetünk ennél csak rosszabb lesz... egész nap egy szót se szólunk de ha mégis valami miatt kell gyerek stb..nincs is hozzá már nekem sem kedvem.észre vettem nála furcsa viselkedési módot is és unom hogy minden szava az hogy itt minden az övé..örüljek hogy enni kapok meg ilyen duma nem szeretnék már igy élni tovább de mit tegyek??azthiszem ténleg várnom kell egy picit a gyerek miatt ha itt lesz legalább már lefoglal mert most csak bolyongok magamban a házban aztán a nyáron elkezdek valamit kitalálni merre tovább de sok ötletem pénz nélkül nincs csak igy élni tovább megtűrt személyként..aminek hangot is ad
2010. máj. 12. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!