Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 22 hetesen kislánnyal elég...

22 hetesen kislánnyal elég kicsit a pocakom, az nem baj?

Figyelt kérdés
A pocakom körfogata csak 90 centi. lehet hogy nem is vagyok annyi hetes és elszámoltak valamit? A baba amúgy nagon aktív rúg,mozog minden :) Csak emiatt aggódom kicsit.
2014. jún. 18. 13:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szia. nem gond. a nővéremnek hetesig semmit hasa nem volt, azt hetes korára (4hét alatt) szépen összeszedte magát :) neki fia lesz, nekem...a 22. héten mérték 94 vagy 97 cm-t, nem értettem pontosan :) nekem is fiam lesz. most a 32. hétben vagyok és...olyan 107cm. de nekem már 15hetesen szépen gömbölyödött :)mellsőfali lepényem van normális víz.
2014. jún. 18. 15:55
 12/12 anonim ***** válasza:

10-esnek...9 es vagyok. Ha ultrahangon és más vizsgálaton minden rendben van. miért számítana a has nagysága?

Ismerek olyat akinek oltári nagy hasa volt, szült egy 3 kilós babát na bumm. tele volt vízzel, és hízott is rendesen. az én hasam mint már írtam kicsi volt, majdnem 4 kiló lett a lányom és semmi hasam nem maradt.

2014. jún. 19. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!