Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik ti hogy álltok a...

Kismamik ti hogy álltok a szexel? Velem lenne a probléma?

Figyelt kérdés

2. terhességem. Elsőnél semmi probléma nem volt.

Most viszont egyszerűen nem megy a szex. Eddig csak annyi volt a probléma hogy nehezebben volt orgazmusom(hoszabb idő kellett) és ha felűl voltam egy idő után vagy ha gyorsabban csináltuk beleszúrt mindig az oldalamba.

Most viszont mindkét oldalam egyből elkezdett szúrni, megpróbáltuk más pózban de úgy sem volt jó. Akkor viszont fájt a nemiszervem. Egyszerűen száraz voltam. Ezzel még sosem volt gond. Mikor abbahagytuk kb 2 szerese volt a nemiszervem mint szokott lenni.

Ez normális? Illetve hogy nem nedvesedtem be, ez csak ugye azért van mert terhes vagyok és ilyenKor megváltozik minden?

Veletek is előfordult ilyen?

2015. jan. 7. 21:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia! Hány hetes vagy? Kívánod a szexet?
2015. jan. 7. 21:34
 2/9 A kérdező kommentje:

Bocsi az lemaradt. 23 hetes vagyok. Igen kívánom. Sajnos nem sokat tudunk együtt lenni mert párom dolgozik és későn ér haza meg sokszor teljesen lefáraszt a kislányunk.

Bár ő mondta hogy kíván engem csak fél hogy nehogy baja legyen a babának. Meg pl most szex legelején valamin elnevette magát illetve kérdezett vmit. Lehet ez zavart be. Mondtam is hogy maradjon csendben :)

2015. jan. 7. 21:44
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs Veled gond, előfordul az ilyen! :-)
2015. jan. 7. 21:57
 4/9 anonim ***** válasza:

Én tök béna vagyok. Sehogy sem jó, minden kényelmetlen, falra mászok magamtól.

Nekem az első terhességemkor is ez volt, és most a második terhességem alatt is csak szenvedek a szexszel.

Párom viszont szupertuti férfi, soha nem szekál emiatt, megért. Én viszont kész vagyok magamtól, de nem tudok mit csinálni, valahogy nem jó, sehogy sem, orgazmusra pedig képtelen vagyok, a testem ilyenkor "visszahúz".

No, mindegy, lesz ez még jobb!

2015. jan. 7. 22:09
 5/9 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, nekem olyan orgazmusaim vannak most a terhességem idején, mint még soha. Elég 2 perc, és már el is csattanok. A.férjem nem tud lépést tartani velem. Korábban nehezebben ment a hüvelyi orgazmus, most pikk-pakk, igaz, hogy többnyire csak kutyapózban tudunk szeretkezni, valahogy úgy kényelmes. De nagyon izgató. Most vagyok 38 hetes, sajnos, ritkulnak az együttléteink, mert olyan sűrű és erős jóslóim vannak, hogy a férjem aggódik, nehogy meginduljon egy ilyen orgazmus után a szülés. Szval én nem panaszkodom. Viszont az első terhességem idején nem voltam ilyen kívánós, nwhezebben is ment, főleg szülés után volt nehéz visszarázódni. Remélem, most máshogy lesz.

Látod, Kérdező? Tök normális, amit átélsz. Majd lesz ez máshogy is!

2015. jan. 7. 23:16
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Megnyugtattatok. Csak furcsa ez még nekem, mert ugye az első terhességemnél nem volt probléma. Remélem hamar eltelik ez az időszak.
2015. jan. 8. 06:24
 7/9 anonim ***** válasza:

Én is hasonlóan vagyok,igaz még csak hetedik hét,de képtelen vagyok benedvesedni,aktus közben ééég ,feszül ,fáj .

Az elsőnél éheztem a szexre,most meg.... :(

2015. jan. 8. 14:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy nedves, nem lesz kellemes az együttlét. Nálam szülés óta ez a gond, pedig előtte épphogy fordított volt a helyzet. Hiába kívánom a szexet, kell a rásegítés. Esetleg egy próbát megér síkosítót beszerezni, hátha. Ha szárazon próbálkoztok, jó esélyed van kidörzsölődni, esetleg összeszedni gombát mellé, vagy gyulladást. Nem jó buli.
2015. jan. 8. 18:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Az elso terhesseg alatt tok jo volt minden. Most meg egyreszt nem is kivanom, de attol meg probalkozunk, hoogy hatha eves kozben jon meg az etvagy, de nem. Minden poz rohadt kenyelmetlen, ugy mozgok, mint egy balna, idegesit az egesz. Noha orgazmus van, meg jo is, de az odaig vezeto ut az remes.
2015. jan. 9. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!