Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Általában a túlhordás a...

Általában a túlhordás a gyakoribb vagy az előbb szülés?

Figyelt kérdés
Vasárnapra várom!

2015. jan. 7. 20:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem az előbb szules . Nem koraszules csak hogy pár nappal hamarabb jön. Bar én pont túl vittem 5 napot a lányomat :)
2015. jan. 7. 20:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Az előbb szülés sztem
2015. jan. 7. 20:47
 3/8 A kérdező kommentje:
Mindennap vannak jóslóim,30-tól folyamatosan távozik a nyákdugó de semmi.
2015. jan. 7. 20:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Én 3 nappal a kiírt előtt szültem. Az ismerőseimet körbekérdezve többen voltak akik hamarabb szültek! Akik túlhordták azok minimum egy héttel! :) De persze ez az én statisztikám.
2015. jan. 7. 21:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Mind a 3 gyerekem előbb jött. De 1 héttel.
2015. jan. 7. 21:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Az orvosom azt mondta, hogy a gyerekek 5%-a születik a kiírt napon, 85%-a korábban, 10%-a később. Azért mondta el, mert a férjem úgy megörült, hogy egy a nagypapája születésnapjára esett volna a fiunk születése, és nem akarta, hogy túlságosan beleélje magat.
2015. jan. 7. 21:35
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát holnap már csütörtök,lehet hogy 5%vagy a 10%-ba esek.
2015. jan. 7. 21:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát nekem mindkettő előbb jött 36, 37 hét. Az a gyakoribb, h a kiírás előtt jön pár nappal.
2015. jan. 8. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!