39-40 hetes kismamak? Hogy vagytok? Nagyon turelmetlenek vagytok?
Figyelt kérdés
Mi december 31-re voltunk kiirva, de meg sehol semmi. Semmi elojel, joslofajas, valadek, semmi. Ti hogy viselitek? Nekem mar minden nehezemre esik az elmult 3 hetben, nagyon varjuk de nem akar kibujni a kicsi draga. Ti is ra vagytok mar gorcsolve hogy vegre megerkezzen?:) Szombaton voltam dokinal s meg azt mondta teljesen zart vagyok, vajon ez 1-2re valtozhat? Nem szeretnek szulesinditast. Aki esetleg tulhordta es megszuletett a kisbaba, mennyi idovel hordtatok tul?2014. dec. 30. 07:58
1/3 anonim válasza:
En mar az agyverzes hataran vagyok :P
Semmi jel!! Mehszaj 2100.. Nagy nehezen.. Elvileg 1-jen inditjak ha addig se..
40+5hkm
2/3 A kérdező kommentje:
Te probalkoztal valami hazi praktikaval, hogy meginduljon a szules?
2014. dec. 30. 09:04
3/3 anonim válasza:
A teán kívül mindennel amit ír a net,vagy javasoltak a dokik. Végül holnap indítják reggel.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!