Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, van aki megszakításo...

Kismamák, van aki megszakításos "védekezéssel" esett teherbe?

Figyelt kérdés
2014. dec. 29. 14:38
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Hú de még mennyien...
2014. dec. 29. 14:39
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

1 év alatt 100 nőből 35 esik így teherbe.

Egy kis elmélet: [link]

2014. dec. 29. 14:41
 3/9 A kérdező kommentje:

Igen, olvastam én is, és amúgy is tudom, hogy hogy működik a dolog, csak arra lettem volna kíváncsi hogy van-e itt olyan kismama akinek így sikerült teherbe esnie.

Amúgy van már 2 gyerkőcöm.

2014. dec. 29. 14:52
 4/9 anonim ***** válasza:
9%
Nna ne hülyéskedjünk már hogy óvszer mellett nagyobb eséllyel esek teherbe mint ha hőmérőzök..ez baromság..
2014. dec. 29. 14:59
 5/9 anonim ***** válasza:
77%
En igen,terveztuk hogy majd lesz nem volt problema hogy sikerult, de meglepodtunk h szinte azonnal. Ez nem vedekezes :)
2014. dec. 29. 15:03
 6/9 anonim ***** válasza:
7%
Nem, nem baromság. A hőmérőzés egy elég pontos megfigyelési módszer. Ha évekig csináltad volna, tudnád, hogy mennyire pontos tud lenni. A gumit meg, mint mostanában látjuk, sokan nem tudják megfelelően használni, hisz szaggatják, mint a nokedlit.
2014. dec. 29. 15:06
 7/9 anonim ***** válasza:
Nálam működött a naptár módszer, kritikus napokon megszakításos védekezés.Évekig így csináltam, 2kapcsolatban.Ismerem a statisztikáját, ezért megfordult a fejemben, hogy lehet nem is tudok majd késöbb sem teherbe esni, de mikor eldöntöttük, hogy babát akarunk, és már ìgy sem védekeztünk a második hónapban összejött.
2014. dec. 29. 15:28
 8/9 anonim ***** válasza:
Több ismerősömnek is lett így gyereke.
2014. dec. 29. 15:50
 9/9 anonim ***** válasza:

Érdekes,egy másik Pearl indexben az óvszer 4-15,a hőmérőzés pedig 14-47 pontot kapott.

A megszakításos ugyanannyi.

[link]

2014. dec. 29. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!