Akinek indították a szülését (túlhordás miatt), hogyan alakult a vajúdás/szülés? Simán, vagy császárral szült? Hogyan indították a szülést?
42. hétben jártam, szülésre utaló jel 0.
A hét vége előtt be kellett mennem a kórházba, nem volt jóslófájás, nem volt méhösszehúzódás, semmi.
Óriási szerencsém volt, hogy bent voltam a kórházban, mert hajnalban iszonyatos fejfájás mellett 220 felé emelkedett a vérnyomásom, úgy éreztem, hogy nem kapok levegőt, nem láttam semmit- gyorsan műtőbe kerültem és császárral szültem.
Terhességi toxémia minden előjel nélkül- mindketten egészségesek maradtunk- bár ez inkább nekem volt veszélyes, lehetett volna belőle agyvérzés is.
Nem kellett indítani semmit, nem volt már rá elég idő- gyors gerincérzéstelenítés és azonnali császár- nem így terveztük, mire a férjem beért, már megvolt a baba.
41+1-en burokrepesztéssel és oxytocin injekcióval indítottak, annyira voltam csak nyitva, hogy burkot tudott nagy nehezen repeszteni a doki. Délben indították, baromi nehezen tágultam, sokszor tágított kézzel a szülésznő, rohadtul fájt, de este 7-re megszületett a babám természetes úton.
Utólag megtudtam, hogy a dokim császározni akart, de a szülésznő nem engedte, mondván, hogy meglesz természetes úton, nagyon hálás vagyok neki ezért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!