Lolol kérdése:
Az én nevemet kapja így a baba?
Figyelt kérdés
11hetes km vagyok,sajnos elhagyott a párom.Nehezen élem meg de a baba miatt kitartok.Nem tudom,hogy ilyenkor hogy intézhetem majd a szülésit,ha apasági nincs?Mert ő nem vállalja a picit. :(
Segítsetek adjatok tanácsot.
2010. febr. 5. 18:36
11/13 A kérdező kommentje:
Ha nem lett volna tervezett baba,akkor se vetettem volna el,az az én döntésem lett volna.Akkor nem mondanék ilyeneket,de így,hogy ő is akarta...........így nem tudok mást mondani rá.Szerintem az én helyzetembe ti sem vélekednétek másképp.Ezt csak én érzem,hogy milyen.
2010. febr. 5. 19:16
12/13 anonim válasza:
Ez hülyeség ,hogy rá kell írni vmit az anyakönyvi kivonatra! Mi elb@sztuk az időt és nem készült el az apasági nyilatkozat mielőtt a párom kiment külföldre melózni. A kórházban az én vezetéknevemet kapta a fiam,az apához nem írtak be semmit. Meg sem kérdezték a nevét. Aztán kb. 1 hetes lehetett a gyerek amikor levél jött a gyámügyi osztályról,hogy legyek szíves ekkor és ekkor befáradni. Felhívtam őket,hogy egyedül vagyok a gyerekkel nem tudok bemenni,és apa amúgy sincs itthon. Mondta az ügyintéző hölgy ,hogy semmi gond. 3 éven belül ha nem rendeződik az ügy,hivatalból indítanak eljárást az apa személyének kiderítésére.Hogy azután hogyan van tovább nem tudom,mert hazajött a párom és bementünk,aláírta a papírt,onnantól az ő nevét viseli a kicsi.
13/13 anonim válasza:
Nem tudom minek kell szidni egy kismamát! Nektek jól esne??? Nem az volt a kérdés, hogy felelőtlen-e vagy nem, hanem a névről volt szó. Nagyon sok aljas ember van, nem elég az Ő baja? Kicsit elgondolkozhatnátok Gonoszok!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!