Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az én nevemet kapja így a baba?

Lolol kérdése:

Az én nevemet kapja így a baba?

Figyelt kérdés

11hetes km vagyok,sajnos elhagyott a párom.Nehezen élem meg de a baba miatt kitartok.Nem tudom,hogy ilyenkor hogy intézhetem majd a szülésit,ha apasági nincs?Mert ő nem vállalja a picit. :(

Segítsetek adjatok tanácsot.

2010. febr. 5. 18:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
73%
ilyenkor automaztikusan a Te nevedet kapja. kérhetsz dns vizsgálatot, ennek birtokában a gyerektartást is megítélik, ha elismeri, ha nem! én tuti megcsináltatnám...ekkora szemetet, hogy lehet otthagyni egy kismamát?!
2010. febr. 5. 18:44
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Automatikusan a te vezetéknevedet kapja. Három éves korig rendezhetitek, ha nem, a gyámhivatalnak hivatalból kell. Az, hogy a te vezetékneved kapja, nem akadálya annak, hogy ellátást kaphass szülés után.
2010. febr. 5. 18:45
 3/13 A kérdező kommentje:
18:44-es.Igazad van elég szemét a volt párom,azért hagyott el,mert neki nem kell gyerek,én meg nem vagyok hajlandó elvetetni.De igen hamar új társra talált,lehet hogy ez is volt az oka annak,hogy lelépett.Ez van.De a babámért kitartok.
2010. febr. 5. 18:48
 4/13 anonim ***** válasza:
62%

az anyakonyvi kivonatra mindenkepp ra kell vezetni egy "apat", tehat kell egy kitalalt nev.

ami termeszetesen nyugodtan legyen csak a valos apa neve.

lehet, hogy nem rogton a megszuletese utan, de kesobb biztos, hogy hivhatjak a picit a ver szerinti apja vezetekneven, ha ot iratod ra az anyakonyvi kivonatra.

kivetel, ha az apanak tortenelmi csaladneve van, pl. Andrassy, ilyet nem lehet csak ugy adni.

2010. febr. 5. 18:49
 5/13 anonim ***** válasza:
47%

OFF

A volt párod csak akkor szemét ha terveztétek a kisbabát. Ha "véletlenül" jött össze mert nem figyeltél (iget te, mert neked nagyobb a felelősséged, evvel nem játszunk, hogy hát nem én tehetek róla a fiú volt az éretlen) akkor nem szemét csak őszinte és joga van hozzá.

2010. febr. 5. 18:52
 6/13 anonim ***** válasza:
47%

nem tartozik a kerdeshez, de ha mar szoba kerult, miert lenne szemet az apa??

ha egyszer nem akar gyereket. nyilvan nem tervezett gyerekrol van szo.

akkor meg nem lehet min csodalkozni.

mi nok sem vallalnank forditott esetben, ha csak ugy a nyakunkba akarnanak sozni egy gyereket akkor, amikor mi meg nem akarjuk.

2010. febr. 5. 18:52
 7/13 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem akarom a nyakába sózni ,mert tervezett baba volt.Sajnálom hogy félre értettetek.
2010. febr. 5. 18:56
 8/13 anonim ***** válasza:
58%
Naaa!Mármegint itt vannak az okoskodó anyukák!Igenis szemét a párja még ha nem is tervezett volt,mert ugyebár megcsinálni azt jó volt!
2010. febr. 5. 19:04
 9/13 anonim ***** válasza:
88%
A lánynak is jó volt! Benne fogan meg a gyerek, akkor legyen már annyi esze hogy nem hagyja hogy a párja felelőtlen legyen! De már mondta hogy tervezett gyerek volt, abban az esetben tényleg szemét az apa!! De nehogymár az anya mindig szent legyen az apa meg a szemét (pusztán azért mert biológiailag úgy alakult hogy a nő hordja ki a gyereket, ha a férfi hordaná ki akkor a nő is el tudná hagyni...)
2010. febr. 5. 19:10
 10/13 anonim ***** válasza:
47%
Igen!De terhesen is elhegyhatod a párodat!De ez mégse nagyon történik meg a pasik meg szemrebbenés nélkül lelépnek!De mindegy!Nem akarok vitázni senkivel csak szomorú a gyerekre nézve!
2010. febr. 5. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!