17 hetes ikerterhesseg, az egyik babucim. Milyen nemű lehet?
A doki még most sem mondta meg pedig szét volt a lábuk...most 21 hetesek vagyunk. Gyenge lehet a gép?
Nagyon cuki, de pont deréktól lefelé nem is látszik. :)))) Magánban 17 hetesen nekem sem tudta a dokim megmondani, ott azért nem olyan gép van, mint a klinikán! 19 hetesen a II. genetikai UH-n meg három másodperc alatt vágta rá, hogy fiú és lány. :) A genetikain se tudta neked megmondani?
22 hkm
Nekünk 20 hetesen mondta meg az orvos az egyiküknek a nemét, a másikukat kevésbé lehetett látni. Viszont ki lehetett következtetni, hogy ő is fiú, mert egy méhlepény volt, s az egypetéjűség ikrek csak azonos neműek lehetnek. A következő UH-on már egyértelmű volt a nemük.
Egyébként nem minden orvos szeret korán tippelgetni, szerintem nem is tanácsos, mert ebben a korban is lehet még tévedni, sőt... ismerek olyan ikreket, akiknél biztosra mondták, hogy mindkettő lány, erre az egyik fiúnak született. A szülők csak néztek, nem is készültek fiú névvel. :)
Ha mást nem mond az orvos, akkor te is csak következtetni tudsz: ha látszik a két méhlepény, akkor lehetnek külön neműek, de ha biztos az egypetéjűség, akkor azonos neműek lesznek. Jó egészséget kívánok!
Köszönöm,
mi még azt sem tudjuk hogy egy vagy kétpetéjüek, néha kevésnek érzem a magánorvosom információ átadást mintha mindig én kérdeznék...24 hét végén megyünk 4D re, gondlom ott kiderül :)
Kiváncsiak vagyunk, meg szeretnénk ugy készülni :)
24 hetesen már valószínűleg meg tudják mondani a nemüket, és könnyebb lesz készülni a kelengyével. :)
Az orvostól ne várd, hogy magától regéljen, neked kell kérdezni, ez természetes! :) Nem tudhatja, milyen kérdések vagy aggodalmak vannak benned. Vagy ha nagyon nem foglalkozik veled, akkor az tényleg gáz, csak ilyenkor már többnyire késő váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!