Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 hetes ikerterhesseg, az...

17 hetes ikerterhesseg, az egyik babucim. Milyen nemű lehet?

Figyelt kérdés

[link]

A doki még most sem mondta meg pedig szét volt a lábuk...most 21 hetesek vagyunk. Gyenge lehet a gép?

#fiú #baba neme #ultrahang.kép
2015. jan. 7. 12:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Nagyon cuki, de pont deréktól lefelé nem is látszik. :)))) Magánban 17 hetesen nekem sem tudta a dokim megmondani, ott azért nem olyan gép van, mint a klinikán! 19 hetesen a II. genetikai UH-n meg három másodperc alatt vágta rá, hogy fiú és lány. :) A genetikain se tudta neked megmondani?

22 hkm

2015. jan. 7. 12:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Értem :) köszi szépen! :)
2015. jan. 7. 12:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekünk 20 hetesen mondta meg az orvos az egyiküknek a nemét, a másikukat kevésbé lehetett látni. Viszont ki lehetett következtetni, hogy ő is fiú, mert egy méhlepény volt, s az egypetéjűség ikrek csak azonos neműek lehetnek. A következő UH-on már egyértelmű volt a nemük.

Egyébként nem minden orvos szeret korán tippelgetni, szerintem nem is tanácsos, mert ebben a korban is lehet még tévedni, sőt... ismerek olyan ikreket, akiknél biztosra mondták, hogy mindkettő lány, erre az egyik fiúnak született. A szülők csak néztek, nem is készültek fiú névvel. :)

Ha mást nem mond az orvos, akkor te is csak következtetni tudsz: ha látszik a két méhlepény, akkor lehetnek külön neműek, de ha biztos az egypetéjűség, akkor azonos neműek lesznek. Jó egészséget kívánok!

2015. jan. 10. 09:30
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm,

mi még azt sem tudjuk hogy egy vagy kétpetéjüek, néha kevésnek érzem a magánorvosom információ átadást mintha mindig én kérdeznék...24 hét végén megyünk 4D re, gondlom ott kiderül :)

Kiváncsiak vagyunk, meg szeretnénk ugy készülni :)

2015. jan. 11. 23:02
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

24 hetesen már valószínűleg meg tudják mondani a nemüket, és könnyebb lesz készülni a kelengyével. :)

Az orvostól ne várd, hogy magától regéljen, neked kell kérdezni, ez természetes! :) Nem tudhatja, milyen kérdések vagy aggodalmak vannak benned. Vagy ha nagyon nem foglalkozik veled, akkor az tényleg gáz, csak ilyenkor már többnyire késő váltani.

2015. jan. 12. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!