2 vagy több gyermekes Anyucik, különböző nemű gyermekeitekkel milyen volt a terhességetek? Tudom hogy nincs két egyforma terhesség, de mennyire volt másabb?
Van már egy kisfiam, vele nagyon szenvedtem a 16 hétig émelyegtem. Most ujra terhes vagyok, 9 hetes és még csak most vettük észre. Semmi tünetem nincs, se cici fájdalom, se émelygés... tényleg semmi!
Nagyon szeretnénk egy kislány tesót, nagyon bizakodok hogy ezek a "tünetek" erre utalnak:)
Nálatok hogy volt?
Két fiam van, mindkét terhességet nagyon élveztem az első pillanattól az utolsóig. Semmi bajom nem volt. Akkoriban kijelentettem, hogy imádok terhesnek lenni.
Hát, ez most változott, 12 hetes vagyok, de az elmúlt 8 hétben nem volt egy jó pillanatom sem. Pár hétig hánytam és hánytam. Volt, amikor csak feküdni tudtam egész nap, erőm nulla volt, ha mozdultam, hánytam. Most se jó, bár nem hányok, de sokszor öklendezek. Nem tudom eldönteni éhes vagyok vagy épp az a bajom, hogy teli vagyok. Fel vagyok puffadva, áh, ezt nem évezem. Nagyon remélem egészségben megszületik a baba és aztán még az is lehet elköttetem magam. Mégegyszer ezt nem fogom végigcsinálni. Gyerekeim látják ennek kárát, nem is magam miatt.
Kíváncsi vagyok a nemére egyébként nagyon. Hogy most emiatt van, vagy azért mert a szervezetem most ilyen szemét velem, hát nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!