12+5 hetes terhességnél vajon már lehet látni milyen nemű?
Figyelt kérdés
2014. nov. 29. 19:46
1/14 anonim válasza:
Ha fiú, nagyobb biztonsággal. Nekem megmondták.
2/14 anonim válasza:
Kicsi az esélye, de előfordul, hogy már látják. Biztosan inkább 16-18. hét körül szokták.
De pl. egy barátnőmnek 12 hetesen megmondták, nekem csak 16 hetesen látta a doki.
3/14 anonim válasza:
Ez nem igaz első.Nekem 16 hetesen a fiamra lányt mondtak,aztán a 2.terhességnél meg 18 hetesen a lányomra fiút!A 3.-ra már 16 hetesen megmondták h lány és lány is lett!Sztem sima ultrahanggal még ne vedd biztosra amit mondanak.
4/14 anonim válasza:
Az, hogy neked így volt, nagyon klassz, és gratulálok, de nem vagy átlagos eset, vagy tipikus példa.
5/14 anonim válasza:
A lényeg az az hogy egyátalán nem igaz amit írtál! :)
6/14 anonim válasza:
Ilyen fiatal terhességnél még a kislányt simán nézhetik fiúnak, szóval biztosra semmi estre sem lehet még megmondani.
7/14 anonim válasza:
Nekünk 11+6 naposan 99%-ra mondta a doki sztk-ban, hogy fiú sima uh-n. Tényleg fiú lett. De ő mutatta magát és a doki az egyik legjobb a mi környékünkön. A legtöbb ismerősömnek ekkor még nem tudták megmondani.
8/14 anonim válasza:
Már bocs 3-s, de statisztikai szempontból igaza van az elsőnek.
10/14 anonim válasza:
És akkor te mit mondasz? Hogy a lányt statisztikailag nagyobb arányban hamarabb állapítják meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!