Nem túl kicsik a korukhoz képest?
Sziasztok!
Tegnap voltam UH-n mensi szerint 9+1 hetes vagyok. A petezsák 30mm CRL 10mm; B petezsák 33mm CRL 10mm. A petezsáknál hallani nem hallottuk a szívverését csak láttuk a monitoron a pulzálast, B petezsáknál hallottuk is. Doki az UH után azt mondta h csak 8hetes vagyok az adatok alapján, de én még azt is sokkalom, mert 8hetesen is nagyobbnak kellene lenniük. Január 9-re hívott vissza Down-szűrésere. Szedem a vitaminokat ezerrel, hogy szépen nőjenek, de szerintetek minden rendben van? 9-én már eldől, hogy mind a ketten megmaradnak?
Válaszaitokat előre is köszönöm :)
Elhiszem biztos h nehéz. De tényleg hol nagyobbak, hol kisebbek úgyh ezen ne aggódj. Csak pozítívan, nem lesz semmi gond :)
Én is mindig szerettem volna ikreket, mondjuk még lehet :)
Sok boldogságot nektek. :)
Szia.
Én is ikreket várok. Nekem is egy héttel fiatalabbak mint amennyi mensi alapján kellene, hogy legyenek. Mi túl vagyunk a 12 hetes uh-n. Azt mondják ilyenkor már meg szokott maradni mind a kettő:) persze azért aggódom értük. Nálatok is minden rendben lesz;) szorítok:)
15hetes ikres kismama
Nálunk végig kisebbek voltak, mint amit a nagykönyv előír. Sőt, kisebbnek is születtek, mint amit az aznapi UH jósolt. Kb. egy éves korukra lettek akkorák, mint kortársaik, most pedig erős, egészséges ovisok. Tény, hogy a kistesó jóval szebben gyarapodik, talán túl is növi őket egyszer. És? Nem lehet mindenki első a tornasorban. :)
A megmaradásról ne kérdezz, inkább próbálj meg minél nyugodtabb lenni. Ha rendesen jársz a vizsgálatokra, jó orvosod van, akkor többet nem tehetsz. A vitaminoktól nem nőnek jobban, de azt nem is azért szedjük. Jó egészséget kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!