Duzzadt, fájó nagyajkak, talán a kicsik is,34hetes vagyok, mi ez?
Figyelt kérdés
Dokim nem elérhető, aki a fentieket tapasztalta mi lett végül? Fertőzés? Visszér? Ülni sem bírok, de nem viszket, nem ég,nem több a folyásom. Nyomja a baba, attól vérbő talán? Lefordult már.
Köszi!
2013. jan. 15. 18:52
1/4 anonim válasza:
Normálisnak mondható.
Sajnos szülésig ez már marad...
Kitartás!
2/4 anonim válasza:
Nekem is duzzadt, kétszer akkora, mint korábban volt, viszont nem fáj egyáltalán!
Szerintem az, hogy duzzadt az normális, de attól még nem kellene fájnia, főleg annyira , mint ahogy Te írod, hogy ülni sem bírsz, max érzékenyebb lenne...
3/4 anonim válasza:
Szia!Nekem visszér miatt voltak ezek a tünetek orvosom detralexet ajánlott meg venorutont most már sokkal jobb!Ha látszanak rajt kék duzzadt erek akkor visszér szerintem!Jobbulást kívánok! :)
35 hetes kismama
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! nagyon egyszerű lett a megoldás, új tisztasági betét, allergiás reakció, sosem gondoltam volna:-)
2013. jan. 16. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!