Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tudok tenni a nagyajkakon...

Mit tudok tenni a nagyajkakon kialakult vénás tágulattal?

Figyelt kérdés

Kismedencei pangásom van, a baba nyomja a kismedencében lévő szerveket, emiatt alakult ki ez a tágulat. Amellett, hogy ronda, érzéketlenné váltak a külső nemi szerveim, annyira ödémás. És persze amiatt is aggódom, hogy mi lesz később, nem lesz-e belőle visszér gyulladás, visszahúzódik-e bármilyen kezelés nélkül. Szóval, várom a tippeket, mit tehetnék itthon ez ügyben. Köszönöm!

31 hetes kismama

2012. febr. 5. 15:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem is volt ilyen és nem tudtam semmivel se kezelni, viszont szülés után nyomtalanul és fájdalommentesen visszahúzódott!
2012. febr. 5. 15:30
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ. Közben pont aktuális vizsgálat volt a nőgyógyászomnál, megkérdeztem őt is, ugyanazt a választ kaptam, mint tőled. :) Nem kell aggódnom, szerencsére.

Amúgy, némileg bevált, hogy langyosabb vízben zuhanyzom, zéró ülőfürdő, valamint, amikor van alkalmam pihenni a kislányomtól (2 és fél éves), megemelem a csípőmet egy párnával és úgy pihengetek. Így egészen visszafejlődött az ödéma és az az értágulat is alig látszik.

2012. febr. 7. 18:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Na igen! Az első terhességemmel én is sokat tudtam pihenni, nem is jött elő. A második viszont akkor fogant, amikor az első még egy éves sem volt, így zéró pihenés, non-stop játszóterezés, séta, cipekedés... szóval nem csoda, h előjött.

De hát ettől nagyobb bajunk sose legyen, nem igaz? :D

További probléma mentes babavárást és könnyű szülést kívánok!

- az előző válaszadó -

2012. febr. 11. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!