Vesemedence tágulattal születik a babám ami nem fog elmúlni nagyon valószínű erre kell kérnem kiemelt családit?
Szia! Az én babámnak pár hetesen volt vesemedence-gyulladása. Azóta (most lesz 1 éves) tágulat van mindkét veséjében. Folyamatosan hordom nephrológiára, ultrahangra, de nekem azt mondta az orvos, hogy nem jár emelt családi.
De az a legtisztább, hogy megkérdezed azt az orvost, aki majd kezelni fogja, vagy a házidokit.
Remélem nem lesz semmi komoly gond a babáddal.
Az én fiamnak se mult el.Nekünk akkor lehetett emelt csp.ot igényelni mikor már biztos volt hogy nem is fogja kinőni:-(Kb.1éves volt,mert mindíg nőtt a tágulata.Meg ha ugy lesz a te babádnál is akkor az okot is kiderítik hogy miért van a tágulat!Nálunk vesekapu szükület okozza!
Nem fogtok unatkozni az fix,mehettek sokat uh.ra,stb.
Köszi a válaszokat!
Hát az írtó jó hír mert azért nem két fillér a gyereket állandóan hordani meg ugye az orvosok is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!