Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha lázas a babám - és vesemede...

Ha lázas a babám - és vesemedence tágulattal született - azonnal vinnem kell vizeletet?

Figyelt kérdés
Sajnos csak délután lesz orvosunk. 10 hónapos, és most először lázas. Már lehet kinőtte ezt a tágulatot, csak nagyon ideges vagyok, hogy így az ünnepekre lett beteg. Labor sincs csak a klinikán, ott meg egyből bevágják az embert.
2009. dec. 23. 11:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem mindegy hogy mitől lázas, de érdemes ilyenkor vizeletvizsgálatot csinálni. Nekünk is tágulatunk van és igaz csak egyszer volt lázas még az 1 év alatt de csináltunk vizeletet. Szerintem semmi baj nem lesz attól ha 27én veszel vizeletet és akkor adod le a laborba. A doki azért lássa, és a lázcsillapitót stb megkapja az ünnepek előtt. Biztonsági okokból kell vizeletet csinálni, hogy nem e baktériuomos felülfertőzés okozza e a lázat, de ez ritka. Nem lesz semmi baj, nyugi! Kellemes ünnepeket!
2009. dec. 23. 11:57
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi!

Igazából nagyon folyik az orra, és köhécsel, tehát ez lehet az ok. De majd délután a doki megnézi.

Remélem semmi komoly.

2009. dec. 23. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!