Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Október 27en jott meg utoljara...

Október 27en jott meg utoljara rendesen. Azota csak 3 napos es se a mennyiség se a szin nem ugyanaz. Minden szokasos tunetem megvolt az elso honapban vagyis novemberben. Ez lehet baba?

Figyelt kérdés
Azota 2x teszteltem es nagyon halvany volt. Szerintetek mikor kene kimutassa a teszt a terhesseget ha van? Ereztem olyan buborekszeru mozgásokat a bordaim alatt.
2015. jan. 7. 00:03
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
Szabad emelni , cipelni, hajolni stb? Kemenyedik a hasam olyan mintha izomlazam lenne.valami ellenszert tudtok?
2015. jan. 9. 19:18
 22/43 anonim ***** válasza:
Haskeményedésre Magnéziumot szedj,és amikor időd engedi,pihenj egy kicsit!
2015. jan. 10. 09:21
 23/43 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, hogy nem válaszoltam, csak beteg lett a kisfiam, semmit nem aludtunk. Jól írta az előző válaszoló. Én Naturlandos magnesii citricit szedtem. Az nagyon jó volt. 37. hétig szedheted a keményedésekre, görcsökre. Amúgy nagyon jó a stresszre, idegeskedésre is. Terhesség után is szedtem, még most is néha, ha feszültebb napok jönnek éppen.
2015. jan. 10. 11:34
 24/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Hogy van a kisfiad? Mi a baja? Magnezium pezsgotablettat ittam, az hatott.de neha olyan fáradt vagyok mintha egész nap aludnek.Arra nem valaszolt senki h lehet e cipelni, hajolni, emelni.azert lenne fontos mert nekem a munkam során folyton kell ezt tenni.
2015. jan. 10. 18:15
 25/43 anonim ***** válasza:
Hát, semmi megerőltető fizikai munkát nem szabad végezni. Egy kis hajolgatástól és néhány kg emelésétől nem lesz bajod, hiszen sokan emelgetik terhesen a 10-15 kg-os vagy annál több gyereküket is, de azért túl nagy súlyt ne emelj és óvatosan végezd a munkád. Köszönöm kérdésed, kicsit talán jobban van. Felső légúti hurutja van, tegnap éjjel végig lázas volt és ma is sokszor felment 38 felé.
2015. jan. 10. 19:54
 26/43 A kérdező kommentje:
Gyogyulast a kisfiadnak!ha nincs semmi problemam akkor mikor kell menjek rutinvizsgalatra?van valami szokas vagy ki hogy erzi szuksegletet?az orvos nem mond semmit.
2015. jan. 11. 13:59
 27/43 A kérdező kommentje:
Nagyon kivanom az edesseget es ebbol kifolyolag sokat is eszem.ez arthat a babanak,kene kontrollalnom vagy ehetek amennyi jolesik?
2015. jan. 11. 16:28
 28/43 anonim ***** válasza:

Édességet csak óvatosan azért, hamar felszaladnak a kilók.

Írtad, hogy 10 hetes múltál, akkor már gondolom voltál védőnőnél. Kérj tőle ingyenes kiadványokat, tájékoztatókat, sok hasznos dolgot tartalmaznak. Ezeken kívül vannak kimondottan terheseknek való oldalak itt a neten is, ahol az aktuális trimeszterre jellemzőket olvashatod.

2015. jan. 11. 17:21
 29/43 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt.en orvoshoz mentem,de mivel nem volt ott egy asszisztensno vizsgalt meg.mi az a vedono?en innen az oldalrol sokat olvasgatok, de nem mindig tiszta amit ir,azert szoktam neha kerdeseket feltenni.
2015. jan. 11. 21:54
 30/43 A kérdező kommentje:
A védőnő a házi orvos? Vele tartom a kapcsolatot telefonon keresztül.
2015. jan. 11. 22:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!