Október 27en jott meg utoljara rendesen. Azota csak 3 napos es se a mennyiség se a szin nem ugyanaz. Minden szokasos tunetem megvolt az elso honapban vagyis novemberben. Ez lehet baba?
Akkor a dokid buta nagyon. Olvasgass itt kérdéseket és akkor rájössz, hogy bármilyen terhesség alatti vérzés estén azonnal orvoshoz kell fordulni, mert a magzat életét veszélyezteti az a felelőtlen anya, aki nem így tesz. Képzeld, én is véreztem hat hetesen. Bementem az ügyeletre és kiderült, hogy a nyálkahártya kezd leválni a petezsák mellett. Azonnal progeszteron pótló tablettát kaptam, hogy ne vetéljek el. Hála Istennek így egészséges gyereket szültem. Persze, arról nem tehetsz, hogy első terhesség és nulla tapasztalatod van, de arról igen, ha nem fogadod meg más segítő tanácsát és a saját fejed után mész miközben te magad vallottad be, hogy a témával kapcsolatban semmilyen tapasztalatod nincsen. Itt egy cikk, olvasd el.
"A hüvelyi vérzés a terhesség bármely szakában talán az egyik legrémisztőbb jelenség minden terhes nő számára. Gyakran egyszerű dolog van a háttérben, de sohasem szabad elhanyagolni, vagy figyelmen kívül hagyni, mert komoly probléma is okozhat vérzést, vagy barnás pecsételést. Minden esetben érdemes orvoshoz fordulni; különösen hasi fájdalom társulása esetén minél hamarabb kérjünk segítséget."
Én teljesen jó szándékkal, minden sértés nélkül írtam a korábbi válaszaimat is, te voltál az aki felháborodott a semmiségen. De kérlek, akkor ne hallgass senkire, még a dokidra sem, aztán reménykedhetsz, hogy semmi baj nem lesz.
Tapasztaltabb kismamaktol szeretném megkerdezni hogy a szekrekedes es a hasmenes is a terhesség kovetkezmenye?
A suru vizelet az tudom h attol van.
Esetleg a lassu emesztes is? Nem mehetek orvoshoz minden apro kerdesemmel , ugyse fogadna.esetleg meg ha valaki tud meg valami szokatlanabb tunetet, megkoszonom ha megossza.
Lehet hogy buta kerdes de mikor lefekszem az oldalamra szívverésszeru luktetest erzek
Ez lehet a babae vagy tul korai? Vagy talán csak a saját szivveresemet erzem intenzivebben?
Köszönöm szépen .nem tudtam már h mi az Es hogy lehet csillapítani? Mert mem tudok tőle aludni éjszaka
Szörnyű hőhullámaim vannak. Ez is a terhesség miatt van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!