Aki escapellét vett be, annak a menstruációja rendesen megjött (mennyiség, napok hossza, görcsölés)? SOS!
Én aktus utáni reggel vettem be, mert még aznap este vettem észre, hogy a yadine-ból elfelejtettem bevenni az előző 2 napit (még most sem hiszem el, ahogy írom)
Nem akartam kockáztatni, ezért vettem 1 escapelle-t.....terhes lettem.
Nem...:( abszolút nem akartuk, ezért is vettem be az esemény utánit, biztosra akartam menni. Főiskolás voltam. A nagy hajtásban elfelejtettem bevenni 2 szemet a fog.gátlóból..20 voltam akkor, főiskolás..a párom főleg nem akarta..
De szerintem nem vagy terhes, ha volt vérzésed, az mindegy, hogy 2 napig. Viszont, ha idegeskedsz, megnyugtatásként csinálj egy tesztet. Az a biztos.
Az utánam válaszolónak:
Sajnos éppen a hosszú évek foggátló szedése, és az ezt követő 2 kimaradt tabletta volt az, ami nagyon jó esélyeket adott a teherbeesésnek, ugyanis a hosszú szedés utáni kimaradás sokkal nagyobb eséllyel vezet terhességhez. Van ilyen, nagyon nagyon rosszul jött ki, tényleg, egyébként ha mire beveszed, már megtermékenyül a petesejt, akkor nem használ semmit az escapelle. :/ Megkérdezhetem, hogy a tablettaszedés melyik részén hagytad ki azt a kettőt? A hosszú szünet után?
Utolsó válaszolónak: nem, kb a ciklus 10.napja körül hagytam ki. Emlékszem, hogy a levél elején tartottam.
Most 26 vagyok...tavaly mentem férjhez, babát szeretnénk..és így jobban belemélyedtem ebbe a témába, és ugye mindenhol azt írják, hogy nem termékenyül meg rögtön a petesejt, és 7 nap is kell a beágyazódáshoz..akkor hogy történt meg velem? jó, ezen hiába agyalok, de azóta is minden nap eszembe jut. Hiszen esemény utánit vettem be kb 10 órán belül O.o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!