Terhes lehetek?
Kedves kérdező! Nekem egy héttel a menzesz elott kezdődtek a tünetek: hányingerem volt de közben éhes is voltam es ettem is, 2 napon keresztül nagyon álmos voltam (borzasztó volt), kicsit nagyobb lett az étvágyam is.
Akkor meg nem tulajdonítottam ezeknek nagy jelentőséget gondoltam csak a sok munka miatt lehetett, bele elni se akartam magam a terhessegbe!
De közben olyan szúrósan fajt a hasam es azt hittem, hogy na mindjárt megjön. De meg is másmilyen fájdalom volt mert nagyon szúrt, de nem folyamatosan csak időközönként.
Vettem egy tesztet es 2-3 nappal a nem várt elott teszteltem pozitívat! :)
Es valóban meg sem jott.
Szóval lehetsz terhes, de azért ne eld bele magas! Tesztelj 3-4 nap múlva!
ha terhes vagy, akkor megemelkedik a HCG hormonszint, ami ca kezdeti terhességben annyira alacsony, h legjobb esetben is csak a menstruáció első napjától mutatható ki. Szagokat majd akkor érzel, ha 6-7 hetes leszel, mert akkor lesz elég magas a hormonszint, hogy érzékeny szaglásod legyen.
Amugy az utolsó amit kívánni fogsz, az a cigi lesz. A természet ajándéka; azt kívánod ami a magzatnak is jó. a cigi nyilván nem ilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!