Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Azok, akik felteszik itt a...

Azok, akik felteszik itt a terhes lehetek-e kérdéseket, mit gondolnak, hogyan lesz a gyerek?

Figyelt kérdés

Komolyan nem tudom elképzelni, mit gondol az, aki megkérdezi, hogy ha ruhán keresztül csinálták, és a srác elment, neki pedig megjött rendesen, és felmerül benne, hogy terhes. Hogy lesz a gyerek szerintetek/szerintük?

/Mert pl. úgy tíz éves koromig én azt gondoltam, hogy csók útján lesz, de hát azért előbb-utóbb megtudtam az igazságot. :D/

2014. febr. 4. 12:03
 1/8 anonim ***** válasza:

én azokat nem nagyon értem, akik leírják a tüneteiket meg a teljes korábbi lelki és fizikai problémáikat, és így kérdezik meg ugyanezt. elhiszem, hogy nagyon bizonytalanok és nagyon vágynak a gyerekre, de ez a tüneteket keresek magamon dolog eléggé kétesélyes. főleg, hogy a tünetek nagy része vagy van, vagy nincs.

én a legtöbbször hülyén érzem magam, hogy nincs röntgenszemem és nem tudok neki mit mondani, azon kívül, hogy vegyen tesztet

2014. febr. 4. 12:08
 2/8 anonim ***** válasza:

Azért mert nagyon sok tini piszkosul nem akar gyereket, félnek attól, hogy terhesek lesznek, de ahelyett, hogy előbb tájékozódnának alapvető dolgokról, inkább szexelnek, aztán meg teszik itt fel a kérdéseket. Amivel végül is nincs is probléma, hisz ez az oldal azért van, nekem alapvetően azzal van gondom, ha elmondod neki a véleményedet, mi szerint vegyen tesztet vagy tájékozódjon a teherbeesésről, terhességről, védekezésről, stb. akkor még ők vannak megsértődve.

De hát az ő bajuk, nem az enyém, hogy így élik a szexuális életüket. Ha lusták rá, hogy művelődjenek és normálisan védekezzenek, akkor parázzanak csak nyugodtan.:)

2014. febr. 4. 12:13
 3/8 A kérdező kommentje:
Ezt a választ már sok hasonló kérdésnél megadták, szóval ezen már meg sem lepődöm épp ezért, mert oké, tájékozatlanok, és csinálják, az ő életük. De arra nem jövök rá, hogy mit gondolnak, hogy lesz a gyerek, ha szerintük ennyitől már terhes lehet valaki.
2014. febr. 4. 12:52
 4/8 anonim ***** válasza:

Én emlékszem még tiniként óvszerrel, gyógyszerrel védekeztem, sosem kockáztattam, mégis mindig remegve vártam, hogy tuti megjöjjön.

Főleg mikor a suli miatt gyomorideg miatt hányással indítottam a napot, vagy mert érzékenyek voltak a melleim, szurkált a hasam.

Természetesen tudta, hogyan lesz a baba, de valami kisördög mindig ott sutyorgott a fülem polcán, hogy "egyik védekezés sem 100%, mi van, ha terhes vagy?" stb.

Mert azt ugye tudod, hogy hiába védekezel óvszerrel, ha te vagy az 1%.

2014. febr. 4. 14:08
 5/8 A kérdező kommentje:

Ez világos, ezen egészséges szinten lehet aggódni, én is aggódtam ugyanilyen helyzetben, de nem ezen pörgött az agyam, és ha mégis kérdésem volt, Anyukámhoz fordultam. Ha hozzá nem is mer valaki, akkor is lehet a párjához vagy esetlegesen a suliorvoshoz. De ez megint picit más, mint az, amikor valaki pl. a leírásban szereplően "szexelt", és azt hiszi, lehet terhes. Mert pont ma szó szerint ezt olvastam.

Meg a "kiverte magának, ondós lett a keze, amit megmosott, utána megujjazott" típusúak. Attól hogy lenne? Magyarázza el a biológiáját a dolognak, hogy szerinte hogy történhetett,

2014. febr. 4. 15:00
 6/8 anonim ***** válasza:
'asziszi neki Rambo spermája van :D Vagy hogy a leendő Bear Grylls azért csak túlélte valahogy. :D
2014. febr. 4. 16:20
 7/8 A kérdező kommentje:
:D köszi, most jót nevettem! :D
2014. febr. 4. 16:27
 8/8 anonim ***** válasza:

sziasztok! én ide linkelnék nektek valamit!

szerintetek?

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

2014. febr. 4. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!