Felek! Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Fogamzásgátló tablettát szedek, múlt hónapban elfelejtettem bevenni 1et este de reggel bevettem (meg nem múlt el 12 óra hossza) megjött mikor megkellett jönnie de nem olyan erősen azóta viszont teljesen bepanikoltam h lehetek e terhes, szinte egyfolytában fáj a fejem, felvagyok fujodva (és a velejarok) és a legfurabb hogy azóta minden reggel negyed 7kor felebredek! Úgy h nemszol se az ébresztő se semmi. Kérlek ne kezdjetek el szidni mert aki ennyit nem tud a szexrol ne szexeljen, csak láttam már műsorokat ahol szültek úgy h megjött nekik meg hasonlók. 17/L2014. febr. 3. 06:33
1/7 anonim válasza:
A felsoroltakból épp semmi nem utal arra hogy terhes lennél, de ha az megnyugtat akkor vegyél egy tesztet, és holnap reggel csináld meg.
2/7 anonim válasza:
Ha pótoltad is a tablettát, akkor szerintem nem.
3/7 anonim válasza:
ha nem telt el 12 óra, akkor szinte esélytelen, hogy terhes legyél, nálam is előfordult a 13 év alatt míg szedtem, sőt volt olyan is, hogy több idő is eltelt sajnos, de nem lett baj, szóval nyugi, de ha tényleg ennyire idegesít, akkor vegyél tesztet
4/7 anonim válasza:
egyrészt ezek nem terhességi tünetek, másrészt a tabletták olyan erősek, hogy sok nő, ha abba hagyja, még hónapokig nem tud teherbe esni, nekem pl elmaradt tőle a menstruációm és le is tiltottak róla. szóval egy kihagyott tabitól nem leszel terhes (én volt hogy úgy hagytam ki kettőt egymásután, hogy nem pótoltam, és még úgy sem lettem terhes)
5/7 anonim válasza:
Ha nem telt el 12 óra, akkor a gyógyszer teljes védettséget nyújt. De ez a teljes védettség nem 100%, csak kb. 98%. Tehát azok között, akik rendesen szedik a fogamzásgátlót, igen ritkán előfordul a terhesség. A fejfájás és a korai ébredés egyébként nem terhességi tünet.
6/7 anonim válasza:
Én pont így estem teherbe, 23 hónapos a lányom. Este iszogattunk a barátnőkkel és emiatt nem vettem be a fogamzásgátlót...másnap reggel pótoltam.
Ennek amúgy nagyon kicsi az esélye...szóval szerintem ha rendesen megjött ne aggódj...ha mégis kétségeid vannak lőj el egy tesztet.
7/7 anonim válasza:
Az a műsor, amiről beszélsz az esetek legnagyobb részében olyan nőkről szól, akiknek már második terhessége. :) Egyébként, ha elolvasod alaposan a tabi leírását, abban választ kapsz az ilyen esetekre. :) Ha mégis kétséged van, két héttel az aktus után lehet már tesztelni reggel, ha továbbra is, akkor pedig a nőgyógyász ad legbiztosabb választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!