Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Január 3 án volt meg ma kellett volna megjönnie de nem jött . pár napja éreztem hogy mindjárt megjön de mára teljessen elmúlt . a melleim nöttek vagy egy kosár méretnyit és lehet furcsán hangzik de tegnap este tej jött a mellbimbomból vagy is inkább valami fehér . reggel teszteltem de nem mutatott semmit a teszt aztán kb egy órája rá is az egy szagatott negativ lett . attól még lehetek terhes , nagyon jó lenne ?2014. jan. 31. 17:44
2/7 anonim válasza:
Nekem a megjön érzésen kívül a 6.ik hétig kb semmi más tünetem nem volt :) De tényleg csinálj még egy tesztet :))) Remélem az lesz amire vágysz!!! :))
3/7 anonim válasza:
ha tej jött, akkor hormonális gond van, kivizsgálásra menj, ezzel így nehéz lenne teherbe esni
4/7 A kérdező kommentje:
soha nem volt hormon problémám . és az szerintem nincs is mert havonta járok nőgyógyászhoz hogy egézséges vagyok -e tegnap sex közbe megszivta a párom és akkor jött egy nagyon kevés mind 2 mellemből
2014. jan. 31. 17:57
5/7 anonim válasza:
3-nak igaza van! Hormonprobléma lehet! Ilyenkor még nincs előtej! És sajnos az,hogy eddig nem volt gond, attól még lehet!
6/7 anonim válasza:
a nőgyógyász nem ismeri a hormongondokat. endokrinológushoz menj el prolaktinvizsgálatra. sajnos az, h eddig nem volt gond nem jelenti azt hogy sose nem is lehet...
7/7 anonim válasza:
lehetsz terhes.nekem is váladékozott a mellem,de nem befolyásolta h teherbe essek.most 20hetesen meg már néha átnedvesedik a pólom az elötejtöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!