1,5 hetem van szülésig. De abszolút semmit nem produkálok. Vagy még korai lenne bármit is? Mi van ha nem tágulok majd rendesen? Vettem málnalevél teát, de nem merem elkezdeni, nem tudom, hogy igyam (arány, napi mennyiség)
Nekem még a szülés előtti napon sem volt semmi: se pocakleszállás, se jósló, se puffadás, se hasmenés, zárt méhszáj... Aztán egyszer csak jöttek a fájások :) és nagyon hamar tágultam, nagyon gyors szülésem volt.
Viszont szerintem a málnalevél teát igyad, most már napi több bögrével is nyugodtan. Egy bögrébe egy kiskanálnyi tea kell, és ízesítsd nyugodtan cukorral, citrommal.
Könnyű szülést!
Köszi nektek a válaszokat!
2.válaszoló,mindenképpen megírom ha meglesz a pincur.
Én zacsis málnalevélteát vettem nem filtereset az nem baj?Abból mennyi kell?
Szia!
Én a 39. hét végén szültem. Délre bementem ctg-re a szülésznőhöz: SEMMI! Méhtevékenység még annyi sem volt mint addig, méhszáj 1 ujjnyi (már 3 hete). Mondta a szülésznő, hogy ebből még jó darabig semmi sem lesz. :( Hazamentem és délután 5-kor hívtam a szülésznőt, hogy: Akkor, én most visszamennék, mert szivárog a magzatvíz... 7-től voltak fájásaim, hajnal 1-kor megszületett a kisfiam! :)) Málnalevél teát ittam napi 2 csészével (2-2 teáskanál málnalevél), de nem tágultam jól az elején, kaptam gyógyszert+ oxitocint és utána minden jól ment.
Könnyű és gyors szülést kívánok Neked!
Köszi!
Megmondom őszintén a tágulás miatt félek kicsit,mi van ha nem tágulok eléggé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!