Miskolcon a Megyei Kórházba hogy működik a genetikai UH és a kombinált teszt?
Az orvosom elküldött Miskolcra Genetikai UH ra , és szeretné ha kombinált tesztet is csináltatnék , aminek az ára 20.000 ft , ahogy ő mondta. De ez hogy működik ? kérnem kell előre időpontot , vagy csak oda megyek ha rendelési idő van ?! Első babás vagyok , nincs tapasztalatom.
11 Hkm
Szia.
Mindennap 11 órától van a Seimmelweis kórház szülészetén,ugyanakkor mint a 18 hetes geneteikai ultrahang.
Nem kell időpont,kiskönyvet sem kell beadni.
Érkezési sorrendben megy.
Figyelj oda nehogy megelőzzenek,sajna szokásuk az embereknek.
Egyszer szólítanak egy 18 hetest,mert nekik be kell adni a könyvüket,utána mehet aki sima ultrahangra megy.
Engem is most ez foglalkoztat, de nem tudom, hogy megéri-e meg csináltatni. :(
Egyébként szerdai napon elmész a Megyei Kórházba a főépületben lévő genetikai vizsgálatra (nem kell időpont) és ott a főorvos mindent elmagyaráz.
A Semmelweis Kórházban egyébként nem érkezési sorrendben történik az UH-os vizsgálat, ez ki is van írva.
de érkezési sorrendben megy. én is oda járok és hiába ki van írva hogy nem úgy van... én is megjártam. egyedül a 18 hetes uh van úgy,hogy név szerint szólítanak.
a lényeg annyi,hogy a 18 hetest leszámítva odamész pl a semmelweisbe,(ott kulturáltabb egy fokkal mint máshol) és kivárod a sorod. én oda járok mindig ha megyek megkérdezem ki jött előttem utolsónak és tudom hogy na utána akkor én jövök. bent elkérik a kis könyvedet van bent egy asszisztens aki gépel meg egy uh-os orvos. kérhetsz képet is az most a semmelweisbe 1000 ft,be lehet csekken is fizetni meg ott is rögtön. a 18 hetes uh megy úgy hogy kijönnek és kérdezik hogy ki ment genetikaira és oda adod az utolsó leletet amit ott kaptál, ez ha nincsen baj akkor a 12 hetes uh papírja. szólítanak és bemész de a kis könyv ott is kell majd bent. ez a kombinált meg az én szempontomból szerintem felesleges mint ahogy azt leírtam először is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!